Advert
as

Korkutata’dan Teşekkür Ziyareti

Korkutata’dan Teşekkür Ziyareti

24 Haziran seçimlerinde Bingöl Ak Parti üçüncü sıra Milletvekili adayı olan Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata, ilçemize teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Bingöl Ak Parti üçüncü sıra Milletvekili adayı olan Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata, ilçemize teşekkür ziyaretinde bulundu. 

İlçe parti binasında partililerle bir araya gelen Korkutata, daha sonra Arakonak Beldesine giderek vatandaşlara teşekkür etti. Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner’i makamında ziyaret ettikten sonra, Solhan’a dönen Korkutata, Belediye parkında vatandaşlarla bir araya geldi. 

Seçmene teşekkür eden Ak Parti Solhan İlçe Başkanı Nihat Doğu,”24 Haziran günü bir seçim geçirdik. Ak parti milletvekili adayımız Zeki Korkutata Bey, 3. sıradan milletvekili adayımızdı. Aldığımız sonuçlar neticesinde sayın milletvekili adayımız seçilemedi. Fakat şunu söyleyebiliriz, biz Solhan'a ve Solhanlılara öncelikle teşekkür ediyoruz. Solhan gerçekten görevini yaptı. Bu vesileyle hem teşkilatımıza, hem 24 Haziran'da görev yapan tüm kardeşimizi tebrik ediyorum. Solhan'da 22 bin 12 tane seçmenden yaklaşık 17 bin 96 kişisi sandığa gitti ve Cumhurbaşkanlığında 13 bin 897 kişi % 81 oranla sayın cumhurbaşkanımızı tercih etti. Milletvekili adaylık 27'nci dönem milletvekili adaylığında ise 17 bin 15 seçmenden, 11 bin 971 kişi, % 71 oranında milletvekili adaylarımızı tercih ettiler. Ben sandığa o gün gidip gerçekten Ak Partiyi tercih eden bütün kardeşlerime gerçekten teşekkür ediyorum.”dedi. 

Solhanlıların her zaman Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durduğunu belirten Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,”24 Haziran seçimlerini hep birlikte geride bıraktık. Ülke genelinde olduğu gibi Solhan’da da gerçekten bizler ve Solhanlı hemşerilerimiz çok ciddi bir şekilde Ak Parti’nin yanında durdular, sayın cumhurbaşkanımızın yanında durdular. Vatanına, bayrağına, ezanına sahip çıktılar. Bu insanların her birine gerçekten bu fedakarlıkları için, bu davranışları için, dik duruşları için huzurunuzda bir kere daha teşekkür ediyorum. Her biri başımızın tacıdır. Biz bunlara ne kadar teşekkür etsek, ne kadar hizmet etsek azdır diye düşünüyorum. 4 Senede Sayın Müsteşarım 7'nci seçimimizi bitirdik. Bu 7'nci seçim sonucunda da Rabbime hamdolsun ki bu insanlar gerçekten başımızı dik, alnımızı açık tuttular. Bizler bunlara gerçekten şükran borçluyuz. Allah her birinden razı olsun. Müsteşarımıza tekrardan görevinde başarılar diliyorum. Umuyoruz ki önümüzdeki dönemlerde çok daha iyi noktalarda görmek istiyoruz. Ben bu ziyaretlerinden dolayı tekrardan kendilerine teşekkür ediyorum.” 

Solhanlıların 24 Haziran’da görevini yerine getirdiğini söyleyen Müsteşar Yardımcısı Zeki Korkutata,“Siyasetin tek limanı ahlaktır, eğer ahlakımız inşallah İslam ahlakı üzerineyse kaybetmekte, kazanmakta bizim için ne tür bir fayda sağlıyor onu çok iyi biliyoruz. İnşallah yaptığımız çalışmalar hem dünyamızı Abad eder, hem de ahretimize de bereket katar. Biz bütün meseleye böyle bakıyoruz, onun için biz milletvekili olmuşuz, olmamışız Allah şahittir bizim için bir kıymeti yoktur. Allah bizim için neyi murad etmişse hayır oradadır. Seçimin sonuçlarının gelmeye başlamasından itibaren de tebrik etmeye kalkanlar oldu hepsini durdurdum. Daha sonra üzüntüyle teselli etmeye kalkanlar oldu, ona da gerek yok dedim. Çünkü biz sonuçtan sorumlu değiliz, biz gayretimizden sorumluyuz. Gayretimizi hep beraber gösterdik. Alnınız ak, başınızı dik bir şekilde yürüdünüz bu davanın asıl sahibi olduğunu gösterdiniz. Çünkü bu davanın asıl sahibi millettir. Koltuğu millet verir, koltuğu millet alır. Biz sadece vekâletine talip olduk. Ama hizmet için de siyaset tarafı nasip olmadı, bir daha ki sefer ne olur bunu bilemeyiz, ama şu anda mevcut olduğumuz yerde inşallah daha önce olduğu gibi bundan sonra daha güçlü bir şekilde Solhanlı kardeşlerimiz olarak sizlerin bir evladı olarak sizden bir farkımız olmayacak, gönlümüzde, kapımızda sonuna kadar açıktır. Solhan için daha fazla çalışacağız. Çünkü Solhan’dan hizmet noktasında gerçekten belediyemiz yoğun bir faaliyet içerisinde bu faaliyetlerden daha fazla nasıl katkı sunabiliriz. Genel bütçeden Solhan'ımıza neler aktarabiliriz, sağlık alanında daha fazla neler yapabiliriz bunu istişaresinde olacağız, daha fazla çalışacağız.

Bu süreçte hepiniz çok yoruldunuz hakkınız geçti bize, hakkınızı helal edin. Her zaman meseleye sadece bir milletvekilliği kaybetti olarak bakmayın. 24 Haziran seçimleri gerçekten milletimiz için, ümmetimiz için büyük bir virajdı. Yüzyılın millet egemenliği önündeki engellerini kaldırdık diye düşünüyoruz. Bu konuda istikrarlı bir şekilde devam etmemiz lazım. Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkeye, bu ülkenin Recep Tayyip Erdoğan'a ihtiyacı vardır.  Ümmetin Erdoğan'a ihtiyacı var, ben geçen bir yerde söylediğim gibi hakikaten ümmetin kaderiyle bir şahsın kaderi birleşmiş inşallah tökezlemeden, inşallah yere düşmeden bu yolculuğu sürdürürüz. Çünkü Türkiye yere düşerse İslam ümmeti yere düşer. Cenab-ı Hak bu konuda Solhan’ın duruşunu inşallah hiçbir zaman bozmadı, bozmayacak. Bu istikrarlı yürüyüşünüz inşallah devam edecektir. Cenab-ı Hak inşallah iki dünyada da sizleri, bizleri aziz eylesin. Allah yar ve yardımcınız olsun, teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum