Advert
as

Kaçak cep telefonu operasyonu: 4 gözaltı

Kaçak cep telefonu operasyonu: 4 gözaltı

Elazığ’da kaçak cep telefonu operasyonunda 4 kişi gözaltına alındı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Rızaiye Mahallesinde kaçak cep telefonu operasyonunda 4 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, cep telefonu satışı yapan bir işletme sahibinin iş yerine yakın bir noktada elinde bir kargo paketi ile durdurulduğu belirtildi. Açıklamanın devamında, kargo paketi içerisinde 14 adet gümrük kaçağı cep telefonu ile olay esnasında söz konusu işyerinin yanında bulunan işletmeye bir poşet içerisinde kaçırıldığı belirtilen 32 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildiği kaydedildi.

Konuyla ilgili 4 şahsın yakalanarak haklarında adli tahkikat başlatıldığı ifade edildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum