Advert
as

Yetim ve Muhtaç Aileye Sahip Çıkalım

Yetim ve Muhtaç Aileye Sahip Çıkalım

Solhan Çağrı-Der Sekreteri Ayhan Erkmen, yetkililere seslenerek Solhan’da ikamet eden üç nüfuslu mağdur aile için yardım çağrısında bulundu.Solhan Çağrı-Der Sekreteri Ayhan Erkmen, yetkililere seslenerek Solhan’da ikamet eden üç nüfuslu mağdur aile için yardım çağrısında bulundu.

 

İlçemizde hayırlı faaliyetlerde bulunan Solhan Çağrı-Der Sekreteri Ayhan Erkmen; yetkililere seslenerek Solhan’da ikamet eden üç nüfuslu yetim ve mağdur aile için yardım çağrısında bulundu.

 

Solhan’daki mağdur aile hakkında açıklama da bulunan Erkmen; “Bu ailemizin aile reisi vefat etmiş ve anne ile iki çocuğu beraber kalıyor. Çevredeki komşuları, akrabaları, hayırseverler ve Belediye tarafından evinin tabanı dahil evi yapılmış lakin evin çatısı olmadığı için bu kış yağan kar ve yağmur sularından dolayı evi ciddi derece de sudan zarar görmüş ve ev nemlenmiştir. Çocukların annesi astım ve bazı rahatsızlıkları olduğu için o evde kalması ayrı bir sorun teşkil ediyor. Gözlemlerimize dayanarak bu mağdur ailenin en kısa zamanda bir eve geçici olarak yerleştirilmesi ve acilen evin  çatısının yapılması gerekiyor. Sonrası için yapılacak bazı işler ve atılacak bazı adımlarda var. Özellikle ilçemizin yönetim kademelerinde bulunan yöneticiler birinci derece sorumluluğu olduğu için bu konuda adım atmaları gerek kurumsal alanda gerekse de zengin hayırseverleri harekete geçirerek çözüm bulmalıdır. Lütfen o aileyi yerinde görün. O şekilde adım atmanız daha isabetli ve daha sağlıklı olacaktır. Ailenin adres bilgileri bizde mevcut olup aileye ulaşmak isteyen kurum ve kuruluşlar ve hayırseverler derneğimiz ile irtibata geçebilirler.” Şeklinde konuştu.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum