Advert
as

Görkem Yazgan Solhan Spor'da

Görkem Yazgan Solhan Spor'da

Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor Kulübünün yeni transferi , Kariyerine Fenerbahçe alt yapısında başlayan, Pasör Görkem Yazgan.


2018-19 Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Ligde mücadele edecek olan Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor Kulübü yeni sezon transferlerine hız kesmeden devam ediyor.

 

Solhan Spor Kulübü sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımda;

 

" Kulübümüz geçen sezon Düzce Bld. Spor forması giyen 1991 doğumlu, 1.97 boyundaki Pasör Görkem Yazgan ile anlaşmıştır.

Kariyerine Fenerbahçe alt yapısında başlayan yeni transferimiz; MEF Okulları, Düzce Bld., Kahramanmaraş ve Beşiktaş formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon Düzce Bld. ile Play Off yarı final oynama başarısı gösteren yeni transferimize kulübümüze Hoşgeldin diyor, yeni sezonda Başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum