Advert
as

Mantı, Sütaş İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

Mantı, Sütaş İnşaat Alanında İncelemelerde Bulundu

Bingöl'de Sütaş'ın yatırım çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Ali Mantı, Sütaş yatırımının bölge için çok önem taşıdığını söyledi.

Bingöl Valisi Ali Mantı, Sütaş'ın yatırım çalışmalarını yerinde inceledi. Proje Bazlı Teşvik Sistemi kapsamında desteklenen 19 firma arasında yer alan Sütaş tarafından Bingöl merkeze bağlı Çeltiksuyu ve Sarıçiçek köyleri arasında yapımı süren yatırım alanında incelemede bulunan Vali Mantı, Sütaş yatırımının bölge için çok önem taşıdığını söyledi. 

Bingöllülerin yatırımı yakından takip ettiğini dile getiren Vali Mantı, şunları söyledi: "Çalışmaların her aşamasını büyük bir dikkatle izliyor ve inceliyoruz. Hamdolsun inşaat süreciyle ilgili bir problem olmadığını ve çalışmaların bir plan dâhilinde devam ettiğini gördük. İnşallah bu proje ilimizin ve bölgemizin kalkınmasında lokomotif rol oynayacaktır. Tarım, hayvancılık ve istihdam konusunda bu yatırım sayesinde önemli bir mesafe alacağımızı düşünüyorum. Sütaş projesi tamamlandığında, artı dışsallık üzerinden diğer sektörlere de faydası olacaktır." 

Daha sonra Vali Mantı, yapımı İl Özel İdaresince asfaltı yapılan Sarıçiçek-Sütaş-Havalimanı-Çeltiksuyu yolunda incelemelerde bulundu. 

İncelemeler esnasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, yapılan çalışmalar ile ilgili olarak Vali Mantı'ya bilgi verdi.

Yapımı tamamlanan Sarıçiçek-Sütaş-Havalimanı-Çeltiksuyu kararayolu asfaltlama çalışmaları incelemelerinde Vali Mantı’ya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, Organize Sanayi Bölge Müdürü Nurullah Çiftçi ve Fırat Kalkınma Ajansı İl Koordinatörü İsa Telimen eşlik etti. (İLKHA)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum