Advert
as

Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu

Bingöl'de Uyuşturucu Operasyonu

Bingöl'de uyuşturucu operasyonu kapsamında üzerinden eroin çıkan bir kişi tutuklandı.

Bingöl'de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen uyuşturucu operasyonunda üzerinden eroin çıkan ve adresinde ruhsatsız 2 tüfek ele geçirilen kişi tutuklandı.

 

Konu hakkında Valilikten yapılan açıklamada, "İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, aracılık eden sokak satıcılarına yönelik çalışma kapsamında, şüpheli K.H. düzenlenen operasyonda gözaltına alınırken, şüphelinin üzerinde yapılan aramada beli ile kemeri arasına gizlenmiş 2 paket halinde 325 gram eroin ile ikametinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir." denildi.

 

Gözaltına alınan şahsın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bingöl Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildiği belirtildi.

 

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum