Advert
as

Solhan Spor İlk Sınavına Çıkıyor

Solhan Spor İlk Sınavına Çıkıyor

2018-19 Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig Erkekler B Grubunda mücadele eden Bingöl’ün Voleybol temsilcisi Solhan Spor Kulübü yeni sezonun ilk maçını Ziraat Bankası ile yapacak.

2018-19 Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci Lig B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü geçen sezon tüm olumsuzluklara karşı almış olduğu başarılı sonuçlar neticesinde adını  Play-Off müsabakalarına yazdırıp finallere kadar yükseldi. Final müsabakalarında 5 puan alan üç takımdan ikisi olan Arhavi Belediyesi ve Tokat Belediye Plevne Spor Efeler Ligine yükselirken, 5 puan alan üçüncü takım olan Solhan Spor Kulübü ve 3 puan alan TFL Altekma Finallerde elendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu 2018-19 Voleybol Sezonu Birinci Lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü ilk sınavını 06 Ekim 2018 tarihi Cumartesi günü Saat 14.00’da  Ziraat Bankası ile Ankara Başkent Voleybol Salonunda gerçekleştirecek. 

Yeni Sezon için açıklamalarda bulunan Solhan Spor Kulüp Başkanı Ferhat Sönmez, “Geçen sezon malumunuz üzere iyi bir sezon geçirdik. Tabiri caizse Efeler Liginin kapısından döndük.  Bu yıl içinde yine hedefi olan bir takım kurduk. Sezon başlangıçları her zaman zordur.

6 Ekim Cumartesi günü Ankara'da Ziraat Bankasıyla ilk maçımıza çıkacağız inşallah. Bizim için zor bir maç olacak. Galibiyet alarak dönebilirsek yeni sezon öncesi iyi bir motivasyon kaynağı olmuş olacak. Ankara'daki tüm Bingöllü, Solhanlı hemşehrilerimizi, bürokrasiyi, iş adamlarımızı ve öğrencilerimizi maça bekliyoruz. Bu yıl yine sıkıntılı bir şekilde sezona giriyoruz. Hem maddi, hem manevi olarak siyasilerimizin, iş adamlarımızın bize sahip çıkmasını istiyoruz. Sadece Solhan Belediyesinin, Solhan’daki esnaflarımızın, iş adamlarımızın kaldırabileceği bir yük değil bu. Şehir, gençler, bütün taraftarlar hedefe oynamamızı istiyor. Biz de çok istiyoruz ve bu yönde bir takım kurduk ama bu takımın bu şekilde devam edebilmesi hedefe doğru yürüye bilmesi için mutlaka destek görmemiz gerekiyor. Sponsorlara ihtiyacımız var. Özellikle dışarıda olan iş adamlarımızdan, Siyasilerimizden ciddi anlamda destek bekliyoruz. Siyasilerimiz sezon başında yine hedefi olan bir takım kurmamız açısından bizi cesaretlendirdiler. Eğer bir hedefe kilitleneceksek, sezon sonunu başarılı bir şekilde görmek istiyorsak ciddi anlamda bir sponsora ihtiyacımız var. Çok ciddi problemler yaşıyoruz. Bakıyoruz tanıtım günleri için milyonlar harcanıyor. Ben inanıyorum ki,  insanlarımız da inanıyordur ki Solhan Spor Kulübü Bingöl’ün, Solhan’ın en büyük reklamı olmuş oldu ve olmaya da devam edecek. Umarız sizler aracılığı ile birileri bizlerin sesine kulak verir.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum