Advert
as

Arakonak’taki Bayan Kursiyerlerden Sergi

Arakonak’taki Bayan Kursiyerlerden Sergi

Arakonak Belediyesi ile SODES işbirliği kapsamında Kadın Giyim Kursundaki kursiyerler ürünleri sergiledi.

Arakonak Belediyesi ile SODES işbirliğiyle açılan "Yeni Bir Meslek Öğreniyorum" adlı kadın giyim kursundaki kursiyerler, ürünlerini sergiledi.

 

Serginin açılış törenine Kaymakam Fatih Okumuş, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu ve vatandaşlar katıldı.

 

Sergi sonunda açıklama yapan Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner,” Belediyemiz tarafından yürütülmekte olan ve SODES kapsamında finanse edilen "Yeni Bir Meslek Öğreniyorum" adlı kadın giyim kursun sonunda kursiyerlerimizin sergisindeyiz. Hanım kardeşlerimize imkan verildiği taktirde neler yapabildiklerini bu sergide görüyoruz. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum