Advert
as

Solhan Spor, Sezona Hızlı Başladı

Solhan Spor, Sezona Hızlı Başladı

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor, Ziraat Bankası Voleybol takımını 3-0 yendi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun ilk haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Ankara deplasmanında Ziraat Bankası Voleybol Takımı ile 6 Ekim Cumartesi günün saat 14:00’da Ankara Başkent Kapalı Spor Salonunda karşılaştı.

 

Ankara temsilcisi Ziraat Bankası Voleybol Takımı ile yapılan müsabakada ilk seti  25-27, ikinci seti 20-25, üçüncü seti ise 11-25’lik net bir skorla alan temsilcimiz Solhan Spor üç puanı hanesine yazdırarak ilk haftayı kayıpsız kapattı.

 

Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Payas Belediyesi 2011 ile 13 Ekim 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum