Advert
as

Solhan Eğitim Bir-Sen Sandığa Gitti

Solhan Eğitim Bir-Sen Sandığa Gitti

Solhan Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilcisi Nurullah Azak, güven tazeledi. Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Solhan Temsilciliği’nin tek liste halinde gidilen olağan seçimde mevcut İlçe başkanı Nurullah Azak , 3. ve son dönemi olarak yeniden bu göreve seçildi.

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Solhan Temsilciliği’nin tek liste halinde gidilen seçimlerinde mevcut İlçe Başkanı Nurullah Azak, yeniden bu göreve seçildi. 07 Ekim 2018 Pazar günü saat 15:00  ile 17:00 arasında Solhan Atatürk Ortaokulu Konferans Salonunda yapılan İlçe Temsilciliği ve Yönetimi seçiminde yeni yönetim şu isimlerden oluştu. Selman Boylu, İsa Katkat, Bilal Öğüt, Nimet Özdağ, Mücahit Başçı ve Ferzende Açan. Demokrasi şöleni olarak nitelendirilen seçimlerde Solhan Temsilciliği için mevcut başkan Nurullah Azak’ın başkanlığındaki tek liste için oy kullanıldı. Oy kullanma işlemi, 15:00 da başladı ve 17:00 a kadar sürdü. Gelen üyeler, oylarını kullandı. Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından 2 dönemdir bu görevi sürdüren Nurullah Azak, güven tazeleyerek 3.ve son dönemi için yeniden seçildi. Seçimlerle ilgili olarak değerlendirme yapan Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir-Sen) Solhan Temsilcisi Nurullah Azak,  Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olan Eğitim Bir-Sen’de demokrasi şöleninin yaşandığını söyledi. Sendikalarının 26 yıllık geçmişi olduğunu kaydeden Başkan Azak, “Hizmet kalitesinin artırılması noktasındaki sorumluluğun bilincinde olarak eğitimin sorunlarından arındırılması çabasına katkıda bulunmak amacıyla kurulan ve 26 yıllık tarihinde nitelikli bir eğitim için takdire şayan çalışmalar yapan, öneriler sunan, eğitim çalışanlarının yüzlerce sorununun çözümünü sağlayan, sosyal ve hizmet sendikacılığının öncüsü Eğitim Bir-Sen’de demokrasi şöleni başladı” dedi. Görev süresi boyunca yönetimdeki arkadaşlarıyla birlikte Solhan’daki eğitim camiasının sorunlarını dile getirdiklerini, sorunlara çözüm bulmak adına fedakârca çalıştıklarını kaydeden Eğitim Bir-Sen Solhan Temsilcisi Nurullah Azak, şunları söyledi: “Solhan Eğitim Bir-Sen olarak 302 üyemiz var. Bugün buraya gelen üyelerimiz kendi sandığına sahip çıkma adına burada bulunuyor ve hür iradesine sahip olarak irade beyanında bulunuyor. Gönül isterdi ki farklı listeler çıksın ve bu demokrasi şöleni bayram havasında tecelli etsin. Solhan’da sendikacılık biraz zor ve bir o kadar da meşakkatli. Dedikodusu, küseni, gönül koyanı da doğal olarak oluyor. Bizim derdimiz; ” davası ve derdi” olanlarla bu hizmeti hakkettiği yere, dostlarımızın Maddi-Manevi desteği ve dualarıyla bulaşması gereken noktaya taşımaktır.

İlçemizde 19 delegemiz var…

İlçemizde 19 delegemiz var.19 delege ile,10 Kasım 2018 ’de ilde şube başkanımızı ve yönetimini de inşallah seçeceğiz.Solhan’da yetkili sendikayız. Yetkili sendika olduğumuz için eğitimdeki tüm sorunları etki ve yetki alanımız dahilindegidermeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının sorunlarını dile getirmeye gayret ediyoruz.Sorunlara çözüm arıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da değerli üyelerimizin ve tüm eğitim çalışanlarımızın her türlü sıkıntılarını giderme ve isteklerini yerine getirme noktasında bütün gücümüzle çalışacağımıza olan inancımız tamdır. Enerjisini üyelerinin ve tüm eğitim çalışanlarının menfaatleri için harcayan bir yönetim için gayret edeceğiz.Bu bilinçle yüklendiğimiz sorumluluğun gereklerini hassasiyet ile takip edeceğiz. Derdi, davası olan eğitimci tüm teşkilatımızla omuz omuza, ter akıtacak, sorunlarımızı çözmeye gayret edeceğiz. Seçim sürecinin sendikamıza, üyelerimize, eğitim camiasına ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyoruz. Katkı sunan tüm üyelerimize,hasetten eski yönetimde bizimle uzun yıllar emek veren Muhtesim Tunç, Abdullah Yazgan, Muhammed Veysi Tunç, Remzi Turğut ve Mehmet Tunç kardeşlerime de yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum