Advert
as

Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Bingöl’de 2018 yılı dördüncü dönem “İl Koordinasyon Kurulu” toplantısı yapıldı.

Bingöl’de 2018 yılı dördüncü dönem “İl Koordinasyon Kurulu” toplantısı Vali Ali Mantı başkanlığında yapıldı.  Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleşen yılın son koordinasyon toplantısında,  yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının ilde gerçekleştirdiği projelerin değerlendirilmesinin yanı sıra henüz proje aşamasında olan yatırımların uygulanacağı bölgelere olan katkısı hususunda istişarelerde bulunularak, Koordinasyon Kurulunun karar almasını gerektirecek teklifler görüşüldü. 

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Ali Mantı,  2018 yılının son koordinasyon toplantısı için bir arada olduklarını hatırlattı. 

Vali Mantı, “Yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının 2018 yılında ilimizde gerçekleştirdikleri projelerin kısa bir değerlendirmesi, yatırım tekliflerinin uyumlaştırılması, program ve projelerin uygulanmasında birimler arası eşgüdüm gerektirebilecek hususlarda istişarede bulunulması ve ‘Koordinasyon Kurulu’nun karar almasını gerektirecek konularda Kurul Kararı alınması teklifleri görüşülecektir. Kurumlarımız sırayla sunumunu yapacaklar. Toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.  

Kente yatırımların hızlı bir şekilde devam ettiğini dile getiren Vali Mantı,  şunları söyledi:  “Bingöl’deki yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Tüm kamu kurum ve kuruluşları karşılıklı işbirliği içerisinde olmak üzere ve birbirlerine hukuk çerçevesinde herhangi bir engel ve problem çıkarmadan işlerini yapıyor. Başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere tüm meslek ve bölge kuruluşlarımız görevini yerine getiriyor. İnşallah bu samimiyet ve gayretle hukuki sınırlar içerisinde görevimizi hızlı, etkin ve verimli bir şekilde yapmaya devam edeceğiz. Taleplerimizi tasarruf tedbirleri çerçevesinde belirleyelim. Talep listemiz önceliklere göre belirlenmelidir. Ülkenin imkânlarını hiç kimse fütursuzca kullanmamalıdır. Kurum amirlerimiz ve yetkililerden tasarruf tedbirlerine azami riayet etmelerini istiyorum.” 

Toplantı daha sonra yatırımcı kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri tarafından kentte devam eden ve yapılması planlanan yatırımlarla ilgili sunumları, akabinde de sorun ve ihtiyaçlarla ilgili konuların görüşülmesi ile devam etti. 

 Toplantıya Vali Ali Mantı’nın yanı sıra Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcısı Yusuf Gemici, ilçe kaymakamları, ilçe ve belde belediye başkanları, STK temsilcileri, meslek odaları başkanları ile yatırımcı kamu kurumlarının bölge ve il müdürleri katıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum