Advert
as

Hırsızlar, Benzin İstasyonu Çalışanını Darp Etti

Hırsızlar, Benzin İstasyonu Çalışanını Darp Etti

Solhan’daki bir benzin istasyonunda hırsızlık için geldiği tahmin edilen şahıslar, işyeri çalışanını darp etti.

İlçemizdeki bir benzin istasyonunda gece hırsızlık için geldiği tahmin edilen şahıslar, işyeri çalışanını darp etti. 

Alınan bilgiye göre Kimliği belirsiz kişiler, Solhan çıkışında bulunan benzin istasyonunda gece hırsızlık girişiminde bulundu. Şüpheliler, geldikleri akaryakıt istasyonda bulunan işyeri sahibinin oğlu Muhammed Adil Yardımcı’yı darp etti. Yardımcı'nın sesini duyan ağabeyinin dışarı çıkması ile 2 şüpheli şahıs olay yerinden kaçtı. 

Hırsızlık ve darp olayı hakkında bilgi veren Muhammed Adil Yardımcı:”Gece saat 04.30 sıralarında istasyonda yatıyordum. Biri gelip aracının yolda kaldığını ve bidonla yakıt almak istediğini söyledi. Bidon olmadığını ve İlçe Emniyet’inden imzalı yazı getirmesini söyledim. Tam kapıyı kapatacağım sırada duvarın arkasında saklanmış biri, kafama levyeyle vurmaya başladı. İlk darbede gözlerim karardı. Ardından 4 levye darbesi daha aldım. Abimin arkada uyuduğundan haberleri yoktu, benim bağırmamla abimin kapıyı açmasıyla hemen kaçtılar. Abimle onları kovaladık ana yola vardığımızda onlar yaklaşık 100 metre ilerde park ettikleri araca binip Muş yolundan kaçtılar. Bende hemen 155'i aradım. Daha sonra hastaneye gittim. Başıma 8 dikiş atıldı.” İfadelerine yer verdi.

Olayla ilgili emniyet güçleri soruşturma başlattı.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum