Advert
as

Minikler, PTT Çalışanlarını Unutmadı

Minikler, PTT Çalışanlarını Unutmadı

Solhan Yüzen Ada Anaokulu öğrencileri, PTT Haftası münasebetiyle ilçemizde bulunan PTT şubesini ziyaret etti.

PTT Haftası münasebetiyle Yüzen Ada Anaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Muhittin Çiftçi ve öğretmenlerinin eşliğinde Solhan PTT şubesini ziyaret etti. 

Minik öğrencilerin ziyaretini memnuniyet ile karşılayan Solhan PTT Müdürü Nihat Rüstemoğlu,“Kuruluşumuzun 178. Yıldönümü münasebetiyle Yüzen Ada Anaokulunun bizi ziyaret etmeleri bizi gerçekten mutlu etti. Başta Muhittin Hocamız olmak üzere kendilerine teşekkür ederim. PTT,  ilk olarak posta taşımacılığı için hizmet verdi. Daha sonra telefon, telgraf hizmetleri ile teknolojinin gelişmesiyle birlikte kargo ve bankacılık gibi hizmetleri de bünyesine katarak bugün en yaygın dağıtım ağına sahip kuruluş olarak çalışmalarını sürdürmektedir. En azından öğrencilerimize PTT’yi tanıma amaçlı her şeyi aktardık. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi sadece bugüne özel değil sürekli bekleriz. Hocama ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yapılan ziyaret hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Muhittin Çiftçi,“ 2018-2019 Eğitim öğretim yılı kapsamında PTT Haftası nedeniyle yaklaşık 35 öğrencimiz ile birlikte ilçemizde bulunan PTT Şubesini ziyarete geldik. Çocukların burada iş ve işlemlerin nasıl yürütüldüğünü görmesi ve bu bilinci oluşturmak için öğrencilerimizi buraya getirdik. Bizi karşılayan PTT Müdürümüz Nihat Bey ve çalışanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi. 

Ziyaret sonrasında minik öğrenciler, okullarında kendi çizmiş oldukları resimleri posta yoluyla gönderdikten sonra PTT Solhan şubesi önünde hatıra fotoğrafı çektiler.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum