Advert
as

Öğrenciler, 15 Temmuz Milli Birlik Günü’nü Andı

Öğrenciler, 15 Temmuz Milli Birlik Günü’nü Andı

Solhan Kız Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 15 Temmuz ve Milli Birlik Günü’nü anma programı düzenlendi.

 “Değerler Eğitimi" kapsamında Solhan Kız Anadolu Lisesi öğrencileri, 15 Temmuz ve Milli Birlik Günü’nü anma programını düzenledi. 

Solhan Kültür Merkezinde düzenlenen etkinliğe Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

İstiklal Marşının okunması ile başlayan program, İlyas Çaptuğ Hoca'nın Kuran- ı Kerim okunması ile devam etti. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalardan sonra 15 Temmuz’u anlatan sinevizyon gösterisi ve 30 Kuş adlı şiirin okunması,  öğrencilerin canlandırdığı oratoryo gösterisi ve ödül töreni ile sona erdi.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum