Advert
as

Başkanlar, Millet Bahçesini İnceledi

Başkanlar, Millet Bahçesini İnceledi

Bingöl’ün en büyük parkı olacak 52 bin metrekare üzerine kurulan millet bahçesi açılışından önce il ve ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri tarafından incelendi.

Bingöl Belediyesi tarafından Kentpark projesi adında hayata geçirilen proje açılışından önce il ve ilçe belediye başkanları ve meclis üyeleri tarafından incelendi. Millet bahçesinin fiziki özellikleri hakkında Bingöl Belediyesi tarafından önceden yapılan açıklamada 2 bin ağaç dikiminin gerçekleştirildiği ifade edilmişti.

Yapılan açıklamada, “12 Haziran 2017 tarihinde 2 milyon 951 bin 394 TL’ye ihale edilen parkımızın fiziki yapımı büyük oranda tamamlandı. Parkımızda, çocuk oyun alanları, engelsiz çocuk oyun alanları, fitness alanları, kaykay pisti, bahçe satrancı, trambolin, bazalt yürüyüş yolları, akrilik ve kauçuk kaplamalı bisiklet yolları, oturma grupları, barbekülü piknik alanları, 4 içme suyu çeşmesi, WC’ler yer alıyor. Vatandaşlarımızın büyük ilgi gösterdiği parkımızı yeşillendirmek için başlattığımız peyzaj çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda temin ettiğimiz 550 ağaç düzenli bir şekilde toprakla buluşturuluyor. Çalışmalar kapsamında çeşitli türden 2 bin ağaç toprakla buluşturulacak.” ifadelerine yer verildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum