Advert
as

Ayhan Işık, Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Ayhan Işık, Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Ayhan Işık, Belediyenin asli görevi olan yatırımların yanında sosyo-kültürel ve sosyo-ekonomik alanda da sorumluluk üstlenerek Solhan’a hizmet için aday adaylık başvurusunda bulunduğunu belirtti.

Solhan’da 25 yıldır çeşitli alanlarda ticaret ile uğraşan Ayhan Işık, Adalet ve Kalkınma Partisinden Solhan Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu. 

Ak Parti Solhan İlçe Teşkilatına Aday Adaylık başvurusunda bulunan Işık, yaptığı açıklamada Belediyenin asli görevi olan yatırımların yanında sosyo-kültürel ve sosyo-ekonomik alanda da sorumluluk üstlenerek Solhan’a hizmet için aday adaylık başvurusunda bulunduğunu belirtti.

Siyasetin hizmet için önemli araç olduğunu ve büyük bir sorumluluk olduğunu belirtip bu bilinç ile yola çıktığını aktaran Işık, “İlçemize hizmet etme için çıktığımız bu yolda hayırlı olanın şahsımıza ve ilçemize nasip olmasını diliyorum. Siyaset, hizmet için önemli bir araçtır. Çıktığımız yolun da sorumluluklarının ağır olduğunu biliyor ve ilçemiz için sorumluluk alarak hizmet yolunda mücadele edeceğimizi belirtmek isterim. Belediyenin, altyapı ve üstyapı gibi asli görevlerinin yanında bir de toplum için sosyokültürel ve sosyoekonomik sorumluluğunun olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı bu minvalde yürütme gayretinde olacağız. Aday adaylık başvurusunda bulunan tüm arkadaşlarımız ve şahsım için sürecin başarılı geçmesini ve hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum