Advert
as

Halis Genç, Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Halis Genç, Ak Parti’den Aday Adayı Oldu

Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Halis Genç,” Örnek belediyecilik anlamında Solhan’ı ferahlatacak projelerin var.”dedi.

AK Parti’den Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunda bulunan Eğitimci Halis Genç, Örnek belediyecilik anlamında Solhan’ı ferahlatacak projelerinin olduğunu belirtti. 

Ak Parti Solhan İlçe Teşkilatına giderek Belediye Başkan Aday Adaylığı için başvuruda bulunan Halis Genç,”Engelli yaşam merkezi, Kent meydanı gibi, kadın, çocuk bilgi evlerinin oluşturulması anlamında, istihdam anlamında ilçemizi ferahlatacak birçok projelerimiz var. Biz bu projeleri faaliyete geçirip halkımıza en iyi şekilde hizmeti ulaştırmak ve sorunlarını dinleyip çözüm odaklı olarak çalışmak istediğimizden bu göreve talip olduk. Belediye Başkanı aday adaylarımızla adil bir şekilde yarışmak istiyoruz. Bu yarışın içerisinde halka gidin, halka sorun, insanlara sorun temayüllerinizi yapın bunların sonucunda çıkan herşeye biz razıyız. Halk kimi istiyorsa bizlerde bunu istiyoruz. Fakat perde arkasında işte dikte edilen isimlerden ziyade halkın istediği insanların burada olmasını istiyoruz. Biz onun mücadelesini veriyoruz. Başkanımla geçenlerde zaten bunu paylaştım inşallah böyle adil bir şekilde bir yarış olur. Bu yarışın içerisinde kim halkın nezdinde, başkanın dediği gibi “halkın kabul ettiği insanları seçeceğiz” demişti. Bizde ona güveniyoruz. Kendisine de söyledim yani sizler bunu söyledikten sonra bizlerde size güveniyoruz. Bir yarışın içerisine girmek istiyoruz. Her şeyin hayırlısı, Allah, bize hayırlısı neyse onu nasip etsin...” ifadelerini kullandı.

 

Halis Genç Kimdir? 

1978 Solhan doğumlu olan Halis Genç, ilköğrenimini Solhan Merkez ilkokulunda; ortaokulunu Muş Namık Kemal okulunda; Liseyi Elazığ Atatürk Lisesi’nde okudu. Fırat Üniversitesi Türk Dili Edebiyat Bölümünden 1999 yılında mezun olduktan sonra.1999-2004 yılları arasında İstanbul Esenler’de Türkçe öğretmenliği; 2004-2012 yılları arasında da Solhan YİBO’da 4 yıl Türkçe öğretmenliği, 4 yıl da okul yöneticiliği yaptı. 2012-2013 yılında Genç M.E.V. İlkokulu’nda ve Bingöl 75. Yıl Ortaokulu’nda okul yöneticiliği, 2013 yılında görevde yükselme sınavına girerek Solhan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi’nde (2013-2018 ) beş yıl okul müdürlüğü görevini icra etti. Halen Solhan Anadolu İmam Hatip Lisesinde Türkçe öğretmeni olarak görev yapmakta olan Genç, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Solhan İmam Hatip Lisesi görevinden istifa ederek aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Eğitim Bir-Sen üyesi olan Eğitimci Halis Genç, Tavz-Der üyeliği (2012),  Çapakçur Spor Yönetim Kurulu üyeliği (2012), Solhan ETNO Spor kulübünde çalışmaları oldu.

2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Ak Parti’den Solhan Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan Genç, Aynı zamanda Anadolu Ünv. Adalet Meslek Yüksekokulunda ADALET bölümünü okumakta, evli ve bir çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum