Advert
as

Ok,“Solhan’da Gönül Belediyeciliğini İnşa Edeceğiz”

Ok,“Solhan’da Gönül Belediyeciliğini İnşa Edeceğiz”

Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Burhanettin Ok,” Solhan’da Gönül Belediyeciliğini İnşa Edeceğiz.”dedi.

Ak Parti’den Solhan Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Burhanettin Ok, “Solhan’ımızın neye ihtiyacı olduğunu çok iyi biliyorum Sayın Cumhurbaşkanının değimiyle Solhan’da gönül belediyeciliğini inşa etmek istiyorum.”dedi. 

Solhan’da istihdam alanlarını oluşturacağını belirten Ok,”Bizler istihdama yönelik projelerimizle bu işe adım attık, Tekstil ve tarım alanında ciddi projelerle Solhan’da işsizliği en asgari seviyeye çekeceğiz. İstihdam ile ilgili projelerimden birkaçı şöyle; 

1- Belediye hizmet binamızın zemin katında tekstil atölyeleri kurarak 200 kişilik bir istihdam sağlayacağız. 

2- En Son Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Solhan Ovası Tarımsal Alan ilan edildi, bunu en iyi şekilde değerlendirmek için ciddi bir iş gücüne ihtiyacımız olacak, sebze, kuru fasulye, nohut, mısır, buğday, vb tarım ürünlerini ekerek hem istihdamı sağlamış olacağız, hem de belediye gelirlerini arttıracağız. Böylece sosyal yardım giderlerini azaltmış olacağız. 

3- Güzide yaşam merkezi kuracağız. 

4- Kadınlarımızın çalışma hayatına girebilmeleri için belediye bünyesinde ücretsiz kreşler açacağız.”ifadelerini kullandı. 

Yukarıda belirtilenlerin projelerinin bir özeti olduğunu belirten OK, dersine çok iyi çalıştığını ve göreve hazır olduğunu söyledi.

 

Burhanettin Ok Kimdir?

1977 yılında Solhan Şimşirpınar köyünde doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Solhan’da tamamladı. Daha sonra İnönü Üniversitesi Makine Teknikerliğini okudu. Solhan’da çeşitli okullarda vekil öğretmenlik yaptı. 2004 tarihinde Manisa-Soma’da Türkiye Kömür işletmelerinde Makine teknikeri olarak çalıştı. Yine bu dönemde Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 2007 yılında itibaren İstanbul-Ambarlı Termik santralinde çalışmaktadır. Evli 2 çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum