Advert
as

Solhan Spor Kendi Evinde Aslan

Solhan Spor Kendi Evinde Aslan

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun onuncu haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Akkuş Belediyesi ile kendi evinde yapmış olduğu zorlu müsabakada alnının akıyla çıktı.

Akkuş Belediyesi Voleybol Takımı ile Solhan Kapalı Spor Salonunda yapılan müsabakada Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü müsabakayı 3-1 kazandı. Solhan Spor Kulübü tüm zorluklara rağmen Efeler Liginden geçen hafta yapmış olduğu iki transferle, Efeler Ligini ne kadar önemsediğini ortaya koyuyor. 

Solhan Spor Kulübü ile Akkuş Belediyesi  Voleybol Takımının karşılaşmış olduğu müsabakada ilk seti  25-13, ikinci seti 25-19 kazanarak müsabakayı 2-0 önde başladı. Üçüncü seti ise 23-25 kazanan konuk takım Akkuş Belediyesi skoru  2-1 yaparak farkı bir'e düşürdü. Dördüncü sette ise 25-23’lük setlerle alan temsilcimiz Solhan Spor üç puanı hanesine yazdırarak, 2018-19 voleybol sezonunda onuncu haftasında grubun zorlu takımlarından olan Akkuş Belediyesini 3-1 mağlup etmeyi başardı. 

Solhan Spor Kulübü sıkıntılı süreçten geçmesine rağmen onuncu haftayı 3-1’lik net bir skorla kazanarak 21 puanla fikstürdeki beşinci sıradaki yerini korudu.

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Bulancak Belediye Beton Spor ile 8 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da Solhan Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum