Advert
as

Halim İlkyaz, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Halim İlkyaz, İl Genel Meclis Üyesi Aday Adayı Oldu

Ak Parti’den İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusunda bulunan Halim İlkyaz, Halka iyi bir hizmet götürmek için aday adayı olduğunu belirtti.

İl Genel Meclis Üyesi Aday Adaylığı için Solhan Ak Parti İlçe Teşkilatına giderek başvurusunu gerçekleştiren Halim İlkyaz, “ Ak Partiliyiz, Ak Partiye her zaman destek vermeye devam edeceğiz.”dedi. 

Başvuru dilekçesini Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu’ya teslim eden İlkyaz;“Halkımıza iyi bir hizmet götürmek için Ak Parti İl Genel Meclis üyeliği için aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştirdik. Başta sayın başkanıma teşekkür ediyorum. Değerli büyüklerim, abilerim hepiniz buraya bana destek olmak için geldiniz, hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz Ak Partiliyiz, Allah’ın izniyle Ak Partiye her zaman destek vermeye devam edeceğiz. Biz bir niyette bulunduk, taktir Allah'ındır. İnşaallah nasip olursa memleketimiz için fedakarlıkla, azimle çalışacağız. Nasip değilse eğer Allah'ın izniyle biz Ak Partiye desteğimizi devam ettireceğiz. Halkımız, milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu süreçte de destekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden de razı olsun.  Saygılarımla” ifadelerini kullandı.

 

Halim İlkyaz kimdir? 

1962 Solhan Doğumlu olan Halim İlkyaz, ilkokulunu Hazarşah’ta okudu, Orta öğrenimini ise açık öğretim lisesinde tamamladı. 14 yıl boyunca yurt dışında çalıştı. 2000 yılından itibaren Solhan’da esnaflık yapan İlkyaz, 2005 -2018 yılları arasında Ak Parti İlçe teşkilatında Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti İl Genel Meclis üyesi aday adayı olan Halim İlkyaz,  evli ve altı çocuk babasıdır.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum