Advert
as

Solhan Spor Düzceler'e Emanet

Solhan Spor Düzceler'e Emanet

Voleybol Federasyonu Birinci Ligde mücadele eden temsilcimiz Solhan Spor Kulübü Baş Antrenör Hüseyin Düzceler ile her konuda anlaştı.

TVF Erkekler Voleybol 1.Ligi B Grubu'nun iddialı takımı temsilcimiz Solhan Spor, transferlere devam ediyor. Yeşil beyazlı temsilcimiz Solhana davet ettiği tecrübeli teknik direktör Hüseyin Düzceler ile her konuda anlaşmaya vardı.

 

“Baş antrenör Hüseyin Düzceler Solhan Spor'umuzda”

Solhan Spor Kulübü sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımda, “Geçtiğimiz sezon Efeler Ligi'nde Beşiktaş'ı çalıştıran, aynı kadro ile yaş gruplarında Türkiye Şampiyonluğu yaşayan, aynı zamanda daha önceki sezonlarda Galatasaray'da çalışan ve Genç Milli Takım ile de başarılı sonuçlar elde eden Hüseyin Düzceler, Efeler Ligi hedefi ile yoluna devam eden Solhan Spor'umuzla her konuda anlaşmıştır. 3 Aralık Pazartesi günü Solhan'a gelen, takımın antrenmanını izleyen daha sonra kulübün tesislerini ve şehri gezen yeni Baş antrenörümüze Solhan Spor Ailesi olarak Hoş geldin diyor, Efeler Ligi yolunda başarılar diliyoruz. Ayrıca sezon başından bugüne kadar kulübümüzde Baş antrenörlük yapan, bundan sonra da takımımızda tekrar Yardımcı Antrenör olarak görevine devam edecek olan Serhat Şimşek hocamıza hizmetlerinden dolayı gönülden teşekkür ediyoruz.” İfadelerine yer verildi.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum