Advert
as

Güler, Yeniden İŞKUR İl Müdürü Oldu

Güler, Yeniden İŞKUR İl Müdürü Oldu

Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürü Halis Erdoğan’ın yerine hemşehrimiz Mehmet Fesih Güler, İŞKUR Müdürü olarak yeniden atandı.

Bingöl Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğünde araştırma görevlisi olarak çalışan hemşehrimiz Mehmet Fesih Güler, İŞKUR Müdürü olarak yeniden atandı.

Bingöl’de daha önce uzun süre İŞKUR müdürlüğü görevini sürdüren ve iki yıl önce kendi isteği ile Bingöl İŞKUR Müdürlüğünde araştırma görevlisi olarak çalışan hemşehrimiz Mehmet Fesih Güler, alınan karar çerçevesinde tekrar İŞKUR Müdürü olarak atandı.

 

Mehmet Fesih Güler kimdir?

20 Ocak 1966 yılında Solhan’da doğan Mehmet Fesih Güler, İlkokulu Solhan’da, Ortaokulu Bingöl İmam Hatip Ortaokulunda, lise öğrenimini Erzurum İmam Hatip Lisesinde tamamladı. İşletme fakültesini başarı ile bitirdi. 

İŞKUR’da memur olarak göreve başladı. Şef, Şube Müdürü, Araştırmacı ve İl Müdürü olarak 22 yıl idarecilik yapan Güler, evli üç çocuk babasıdır.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum