Advert
as

Öğrencilere Çorba İkram Edildi

Öğrencilere Çorba İkram Edildi

Bingöl Belediyesi desteğiyle üniversitenin nizamiye girişinde sıcak çorba dağıtımı yapıldı.  

Bingöl Belediyesi desteğiyle üniversitenin nizamiye girişinde sıcak çorba dağıtımı yapıldı. "Çorbaya Kal, Büte Kalma" etkinliğinde Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, öğrencilere çorba dağıttı.

 

Çorba kazanlarından çorba dağıtan Belediye Başkanı Barakazi ile Rektör Çapak, öğrencilere sınavlarında başarı diledi.

"Çorbaya Kal, Büte Kalma" etkinliğinin geleneksel hale getirildiğini ifade eden Barakazi, “Her yıl olduğu gibi yılda sınav döneminde sabah evde kahvaltı yapma fırsatı bulmayan üniversite öğrencilerimize çorba ikram ediyoruz. STK, belediye ve üniversite olarak gerçekleştirdiğimiz bu faaliyeti birkaç yıldır devam ettiriyoruz. Bu soğuk havada öğrencilerimize sıcak çorba ikram ederek, kısa da olsa öğrencilerimizle hasbıhal ediyoruz. Böylesi etkinliklerin artarak devam etmesini önemsiyoruz.” dedi.

 

Düzenlenen etkinliğin öğrencilere moral ve motivasyon sağladığını ifade eden Rektör Çapak ise, “Bu faaliyet için Belediye Başkanımız ve organizasyonu gerçekleştiren öğrencilerimize teşekkür ediyorum. Karla bir gün, soğuk bir havada sınavlara yetişmek için koşuşturan öğrencilerimize sıcak çorba ikram ediyoruz. Birkaç yıldır devam eden bu faaliyet önümüzdeki yıllarda da devam ettirilmesini arzuluyorum.” diye konuştu. (İLKHA)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum