Advert
as

“Bizler Vatandaşımızın Duasını Almaya Gidiyoruz”

“Bizler Vatandaşımızın Duasını Almaya Gidiyoruz”

İlçede hane ziyaretlerine devam eden Kaymakam Fatih Okumuş,“Bizler vatandaşımızın gönlünü, duasını almaya gidiyoruz.” dedi.

Kaymakam Fatih Okumuş, hane ziyaretlerine devam ediyor. ‘Komşusu açken tok yatan bizden değildir’ düsturu ile hareket eden Kaymakam Fatih Okumuş, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla ilçede bulunan yardıma muhtaç vatandaşları takip ederek, devletin yardım elini uzatmaya devam ediyor. 

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından engelli, kimsesiz, yaşlı, dul ve yardıma muhtaç yetimlere yapılan yardımlar devam ederken Kaymakam Fatih Okumuş da ev ev, kapı kapı gezerek ailelerin sıkıntılarını paylaşıp çözümler üretmeye gayret ediyor. 

Hane ziyaretlerinde, dar gelirli, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşların evlerine giderek yerinde incelemelerde bulunan Kaymakam Okumuş, ilçeye bağlı köyler ve Arakonak Beldesi ziyaretlerinden sonra İlçe Merkezi’nde de hane ziyaretlerine devam ediyor. 

Solhan Yeni Mahalle, Halimepınar Mahallesi, Yeşilova Mahallesi ve Boğlan Mahallesi’nde hane ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Okumuş’a İlçe Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız’da eşlik etti. 

Arakonak Beldesi, ilçeye bağlı köyler ve Merkez’de de 4 mahallede hane ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Fatih Okumuş, “Vatandaşlarımıza sosyal devlet anlayışı kapsamında zaten devletimiz vatandaşımızın birçok ihtiyacını karşılıyor. Bizler de gönül almaya, dua almaya vatandaşımızın halini/hatırını sormak için ziyaretlerde bulunup misafir oluyoruz. Vatandaşımızdan da hüsnü kabul görüyoruz. Bu kapsamda ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Gerek yaşlı ve gerekse yardıma muhtaç ailelerimizin daima yanlarında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kaymakam Okumuş’u evlerinde gören vatandaşlar ise uygulamadan oldukça memnun olduklarını belirterek, “Allah Devletimize Milletimize zeval vermesin” diyerek memnuniyetlerini dile getirdi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum