Advert
as

Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya Bingöl’de

Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya Bingöl’de

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl’de geldi.

Bir dizi temas ve incelemelerde bulunmak üzere Bingöl’e gelen Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, beraberinde Özel Harekat Başkanı Selami Türker, Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Sabit Akın Zaimoğlu ve Tanık Koruma Daire Başkanı İlker Arslan ile Bingöl’e bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Karlıova ilçesinde Vali Kadir Ekinci ve İl Emniyet Müdürü Metin Akay tarafından karşılanan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve beraberindeki heyet ilk olarak Valilik ziyareti gerçekleştirdi. Uzunkaya burada Valilik Şeref Defteri’ni imzaladı. 

Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya ve beraberindekileri makamında ağırlayarak bir süre sohbet eden Vali Ekinci, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek ilde yapılan ve devam eden çalışmaları paylaştı. 

Emniyet Genel Müdürü Uzunkaya ise nazik karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı Vali Kadir Ekinci’ye teşekkür ederek, başarılı çalışmalarının devamını diledi. 

Burada açıklamalarda bulunan Uzunkaya, bölgede uzun süredir yapılan istikrarlı çalışmalar ile terör konusunda önemli bir mesafe alındığını, huzur ve güven ortamının vatandaşın günlük hayatına yansıdığını bunun da kendilerini mutlu ettiğini belirtti. 

Valilik ziyaretinin ardından Vali Kadir Ekinci, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve beraberindekiler Özel Harekât Şube Müdürlüğünü ziyaret etti. 

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve beraberindeki heyet, Bingöl temaslarını tamamlamalarının ardından kentten ayrıldı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum