Advert
as

Farabi’de Diyetisyenlik Mesleği Tanıtıldı

Farabi’de Diyetisyenlik Mesleği Tanıtıldı

Diyetisyen Nur Cengiz tarafından Solhan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine diyetisyenlik ile ilgili meslek tanıtım semineri düzenlendi.

Solhan Farabi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencilerine diyetisyenlik ile ilgili Meslek Tanıtım Semineri düzenlendi. 

Solhan Devlet Hastanesinde görevli Diyetisyen Nur Cengiz tarafından verilen seminer, okulun konferans salonunda gerçekleşti. 

Seminerde konuşan Diyetisyen Nur Cengiz, Öğrencilere Diyetisyen bölümünün nelerle ilgilendiği, hangi üniversitelerde olduğu, puanları, ders içerikleri, staj eğitiminin nasıl olduğu ve diyetisyenlerin çalışma yerleri ile ilgili bir sunum yaptı. Sunum sonrasında öğrencilerin merak ettikleri soru cevap kısmi gerçekleşti.

Seminer hakkında açıklama yapan Diyetisyen Nur Cengiz,”Benim için genç arkadaşlarımızın enerjileriyle enerji dolduğum çok eğlenceli ve güzel bir sunumdu. Umarım onlar içinde faydalı olmuştur. Tüm öğrenci arkadaşlarımıza okul hayatlarında basarılar diliyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum