Advert
as

Solhan Spor, Play Off’u Garantiledi

Solhan Spor, Play Off’u Garantiledi

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunun yirmi beşinci haftasında Solhan Spor Kulübü, Sorgun Belediye’yi 3-1 mağlup etti.

Yozgat temsilcisi Sorgun Belediyesi ile Solhan Kapalı Spor Salonunda yapılan zorlu müsabakada Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü 3-1 kazanarak ligin bitmesine bir hafta kala Kayseri de oynanacak olan Play Off  yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. 

Zorlu geçen Solhan Spor ile Sorgun Belediyesi müsabakasında ilk seti 25-21 alan temsilcimiz, müsabakaya 1-0 önde başladı. İkinci sette ise konuk takım Sorgun Belediye 23-25 alarak durumu eşitlese de, salonu dolduran Solhan Sporlu taraftarların da desteği ile üçüncü seti 25-23, dördüncü seti de 25-23 alan temsilcimiz müsabakayı 3-1’lik net bir skorla kazanarak ligin bitimine bir hafta kala Play Off  yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazandı. . 

Solhan Spor Kulübü yapılan 25. hafta müsabakasını 3-1’lik net bir skorla kazanarak 53 puanla dördüncü sıradaki yerini korudu. 

Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol Takımı, bir sonraki maçını Tokat temsilcisi Niksar Belediyesi ile 24 Mart 2019 Pazar günü saat 13:00’da Niksar Kapalı Spor Salonunda yapacak.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum