Advert
as

Solhan Spor, Kayseri Yolcusu

Solhan Spor, Kayseri Yolcusu

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, sezonun son müsabakasını da geride bırakarak Play Off mücadeleleri için Kayseri'ye gitmeye hak kazandı.

Birinci lig Erkekler B Grubunun son haftasında Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Tokat deplasmanında Niksar Belediye Spor ile 24 Mart 2019 Pazar günü saat 13:00’da Niksar Kapalı Spor Salonunda karşılaştı. 

Yapılan müsabakada ilk seti 26-24, ikinci seti 25-20, üçüncü seti de 27-25 alan ev sahibi Niksar Belediye 3-0’lık net bir skorla müsabakayı kazandı.

Böylelikle temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, 26. Haftayı 50 puanla kapatarak 4. sıradan play off’a katılmaya hak kazandı.

1.Lig Play Off Yarı Final ve Final müsabakalarının tarihleri.

Play Off Yarı Final: 6-8 Nisan / Kayseri (Atatürk)

Play Off Final: 19-21 Nisan/ Kayseri (Atatürk)

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum