Advert
as

“Solhan, Her Zaman Üzerine Düşeni Yapmıştır”

“Solhan, Her Zaman Üzerine Düşeni Yapmıştır”

Yerel seçimler sonrası ilçemize gelerek Solhanlılara teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, ”Solhan, her zaman üzerine düşeni yapmıştır.”dedi.

31 Mart seçimler sonrası Solhan’a teşekkür ziyaretinde bulunan ve vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,Solhan, her zaman üzerine düşenini yaptığını söyledi. 

Belediye Kültür Merkezindedüzenlenen programa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Milletvekili Feyzi Berdibek,Eski Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Coşkun, Ak Parti Bingöl İl Başkanı Hanefi Güler, Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Eski Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, Arakonak Belediye Başkanı Mustafa Döner ve partililer katıldı. 

Programda açılış konuşması yapan Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu,“Özellikle 31 Mart seçim günü sabah saat 06.00'dan itibaren, gerek okullarımızda, gereksandıklarda görevli olan kat, bina sorumlularımıza, salon sorumlularımıza, sağlık görevlilerimize ve müşahitlerimize çok teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Gerçekten bu gayretli çalışmalar neticesinde Allah'a hamdolsun,Rabbime şükürler olsun, sizlerin bu güçlü desteğiyle Solhan'da Solhan Belediye Başkanlığını %56 oy oranıyla Abdulhakim Yıldız'ı yeniden Belediye Başkanı olarak seçtiniz. Allah sizlerden razı olsun, yine aynı şekilde ArakonakBeldemizde Mustafa Döner'i yeniden Belediye Başkanı seçtiniz.Sayın Bakanım teşkilatımızın herhangi bir organında yer almayıpta partimize gönül vermiş ve perde arkasında hiç görülmeyen özellikle bu gizli kahramanlara kapı kapı dolaşıp gerek sandığa gidip partimize o verip ve gerekse bu gayretli çalışmaları gösteren Ak Partili gönüldaşlarımada siz Solhanlı hemşerilerime şükranlarımı teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepinizden razı olsun. Biz gençlerimizle gurur duyuyoruz, biz Solhan’la gurur duyuyoruz. Kıymetli hemşerilerim Solhan'da verilen bu destek aynı zamanda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan'a verilmiş destektir. Bundan dolayı sizleri tebrik ediyorum, kutluyorum. Partimize bu süreç içerisinde Ak Partiliyim deyipte sırtını partiye dönenler, küsenler, gidip başka yerde aday olanlar ve partiye ihanet edenler partinin kaybetmesi için çalışanlar, kim olursa olsun her zaman kaybetmiştir ve kaybetmeye de mahkumdur. Fazla söze gerek yok sizde sandıkta bu Ak Partiye verdiğiniz en güçlü destekle onlara gerekli cevabı verdiniz. Ben hepinize teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.“dedi. 

Selamlama konuşması yapan Eski Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu,“Sayın Bakanım, misafirlerimiz ve değerli Solhanlılar hepiniz hoş geldiniz. Tabi Sayın Bakanım ve ekibiyle birlikte Bingöllüler bizleri hem ziyarete hemde bu seçim başarımızı tebrik etmek için geldiler. Solhanlılar adına bende kendilerine hoş geldiniz diyorum. Konuşmacılarımız çok olduğundan ben sözümü fazla uzatmayacağım.Öncelikle bu seçim süreciyleAk Partimize destek veren tüm Solhanlıları tüm teşkilat çalışanlarını tebrik ediyorum. Beraber sahada çalıştık, inandık, başardık ve zafere ulaştık. Allah hepimize hayırlı uğurlu etsin. İnşallah bu başarımız daimolur. Seçilenlere de millete hizmet etmek kaydıyla bu başarılarını ilçemiz adına daha fazla taçlandırırlar. Ben kendilerinede başarılar diliyorum.”

Seçim sürecinin sorunsuz bir şekilde tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız,”

Hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz. Tabi 31 Mart genel seçimlerine hazırlanırken hepimizin özellikle duası şuydu, ya Rabbim özelde Solhan’ımıza, genelde ülkemizin kazasız belasız kimsenin burnunun kanamadığı bir seçim sürecini bizenasip et diye dua ediyorduk.Yüce Rabbimeşükürler olsun. Öyle de oldu, duamız kabul oldu. Solhan’ımızda hiç bir kardeşimizin burnu bile kanamadan çok güzel bir seçim sürecini geride bıraktık.Ben her bir arkadaşıma teşekkür ediyorum, sağduyularından dolayı.Tabi bugünde buradayız, karşınızdayız. 2014'ten bu yana vekâletimizin yine sizlere hizmete dönüştürme adına, büyük gayret sarf ettiğimizi söylemek istiyorum. Ama eksik kaldığımız yönlerimiz muhakkak olmuştur, bunları biliyoruz. İnşallahbu dönem çok daha yaşanılabilir, çok daha kaliteli bir hizmete dönüştüreceğimize inanıyorum. Ben bu desteğinizden dolayı her birinize tabiri caizse küçük bebesinden büyük dedesine kadar her birine teşekkür ediyorum. Şükranlarımı sunuyorum. Rabbim sizleri var etsin. 2014 seçiminden bu yana sekizinci seçimimizi geride bırakmış olduk.Rabbime hamdolsun ki bu Solhan halkı her daim başımızı dik tuttu, partimize en güçlü desteği buradan verdiler. Bu vesileyle bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Rabbim kendilerinden razı olsun.Bu işin asıl kahramanları onlar, bizler değiliz.Onlar birer aday gibi çalıştılar, gecelerini gündüzlerine katarak mücadele ettiler. Ve sonucuda Elhamdulillahzafer oldu, bu zafer onların eseridir. Ben bir kez daha sizlerin huzurunda onların her birine şükranlarımı sunuyorum. Rabbim her birinden razı olsun. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. Rabbim aramıza nifak tohumlarıekmek isteyenlere fırsat vermesin.Hepinizi saygıyla, muhabbetle selamlıyorum.”dedi. 

Solhanlılar sürekli Ak Parti’ye destek verdiğini söyleyen Eski Kalkınma Bakanı Yardımcısı Yusuf Coşkun,”Buraya hep gelişimizde diyorduk ki Solhan’ın davası, yolu, çizgisi, bellidir. Bugün bunu hep birlikte yaşıyoruz. Solhan hiçbir zaman samimiyetinden, çizgisinden geri kalmadı. Her zaman duası desteği Ak Partiye ve Recep Tayyip Erdoğan’a oldu. Bugünde, çok büyük bir oy oranıyla tekrar Belediye Başkanı AbdulhakimYıldız'la devam edeceğiz.Hizmetler sürecek dediniz tekrar Allah razı olsun. İnşallah buradan Arakonak’agideceğiz orada daMustafa kardeşimizi de tebrik edeceğiz.Herkese teşekkür ediyorum. Özellikle geçen seçimden seçilipte bugün aramızda olmayan ve Hakkın Rahmetine kavuşan Selim Değer abimize Allah rahmet eylesin diyorum. Milletvekillerimize ve Sayın BakanımızlaSolhan’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Rabbim birliğimizi beraberliğimizi daim eylesin. bu zaferleri hep nasip etsin.Sağolun, var olun.Allah’a emanet olun.”dedi.

Konuşmasına Solhan halkını selamlayarak konuşmasına başlayan Milletvekili Feyzi Berdibek ,”Solhan her zaman tarih yazmaya hazırdır. Allah Solhanlılardan razı olsun. Biz seçimlere girdiğimiz zaman tereddüdümüz olmayan yerlerden biride Solhandır. Solhan kimliği ile kişiliğiyle, muhafazakar yapısıyla gerçekten de Bingöl de bir semboldür. Biz bunu her oturduğumuz ortamda, her platformda anlatmışızdır. Allah bu yapınızı, bu dokunuzu, bu imajınızı ömür boyu devam ettirsin. Allah birlik beraberliğinizi devam ettirsin. Bu konuda sizler Solhan da Abdulhakim kardeşimizi,Arakonak’ta da Mustafa kardeşimizi seçerek gereğini yaptınız. Bu saatten sonra gerisi bizle Sayın Bakanımıza düşüyor. Bizlerde teşkilat olarak, Solhanlıların emrinde olmaktan şeref duyacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun, Allah birlik beraberliğinizi daim etsin.”dedi. 

“Solhan, her zaman üzerine düşeni yapmıştır”diyen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz,”Solhan’aher geldiğimizde bize güç veriyorsunuz, moral veriyorsunuz, dualarınızla desteklerinizle bugüne geldik, bundan sonrada Cenabı Allah yol arkadaşlığımızı bozmasın. Allah bizi birlikte ve bu doğru yol üzerinden daim kılsın inşallah.Değerli kardeşlerim Solhan’a bir kez daha teşekkür ediyoruz. Birçok defa teşekkür ettik, çünkü her zaman üzerinize düşeni yaptınız. Bir kezdaha gönülden teşekkür ediyoruz. Cenabı Allah hepinizden razı olsun. Bu son seçimler gerçekten çok önemliydi.Yerel boyutun ötesinde önem taşıyan seçimlerdi. Ve siz her zaman ki dik duruşunuzu ortaya koydunuz. Değerli Solhanlılar bizde inşallah buna layık olmak için elimizden gelen tüm gayretleri gücümüz neye yetiyorsa Solhan’ın ve sizlerin yanınızdayız, arkasındayız.Her zaman Solhan’ın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz. Sayın ilçe başkanımız, teşekkür edilmesi gerekenleri çok güzel sıraladı. Ben yapmaya çalışsam onun kadar yapamam. ilçe başkanımız kime teşekkür etmişse bende hepsine teşekkür ediyorum. Abdulhakim beye ikinci dönem nasip oldu. Cenabı Allah nasip etti. Şimdi inşallah tecrübelerinden de istifade ederek eksiklerinide inşallah kapatarak tamamlayarak sizlerle omuz omuza ve ekibiyle birlikte çalışacak. Allah yar ve yardımcısı olsun. Abdulhakim beyi tebrik ediyorum. Yöneticilik öyle kolay iş değil vebali olan bir iştir. Herkes çok heves ediyor ama bu bir sorumluluktur. İyi bir şeklide yaparsanız çok güzel, ama yapamazsanız yükü kaldıramazsanızda çok vebali olan işlerdir. Seçilen arkadaşlar için söylüyorum Cenabı Allah yüklendikleri bu sorumluluğun altından kalkmayı hepsine nasip eylesin inşallah.Bizle birlikte hepsi Solhan halkına layık olsun inşallah. Allah mahcup etmesin.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum