Advert
as

Miniklerden Polis Haftası Ziyareti

Miniklerden Polis Haftası Ziyareti

Yüzen Ada Anaokulu’nda okuyan öğrenciler, Polis Haftası münasebetiyle İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Merkezini ziyaret ettiler.

Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Yüzen Ada Anaokulunda okuyan minik öğrenciler, okul idaresi eşliğinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Polis Merkezini ziyaret ettiler. 

Yapılan ziyaretten gayet memnun olduğunu dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Fuat Panavur,“Türk Polis Teşkilatının 174. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Yüzen Ada Anaokulumuz bizi ziyaret ettiler. Bu ziyaretler çok önemli, çünkü çocuklarımızın gözündeki olumsuz polis imajını olumluya çevirmemiz gerekiyor. Çocuklarımız ilk geldiğinde ‘bizleri hapse mi atacaksınız?’ gibi bir soru sordular, tabi bizde onlara dedik ki ‘biz suç işleyen kişilere adli gereklerini yaparız. Ama sizin gibi güzel devletine milletine faydalı olacak çocuklarımıza yardımcı olmanın haricinde hiç bir yaptırımlı etkinliğimiz olmayacaktır.’ Dedik inşallah çocuklarımızın gözünde polis imajını düzeltmişizdir. Sevgi saygı çerçevesine getirmişizdir. Eğer bunu becerebildiysek ne mutlu bize ayrıca hocama ve Yüzen Ada Anaokulumuza çok teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Yüzen Ada Anaokulu Müdürü Muhittin Çiftçi ise, “Polis teşkilatının 174. yılı münasebetiyle Yüzen Ada Anaokulu öğrencileri olarak, hem Emniyet Müdürlüğü binamızı, hem de Emniyet Karakolunda bulunan polis arkadaşlarımızı yerinde ziyaret ederek onların gününü, haftasını kutladık. Çocuklarda farkındalık oluşturmak için böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Hem Emniyet binasında, hem de karakolda gerçekten arkadaşlar sıcak bir karşılamayla bizi ve çocukları karşıladılar. Bundan dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Günleri ve haftaları kutlu olsun diyorum. Mutluluklar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum