Advert
as

Solhan Spor, Finallere Galibiyetle Veda Etti

Solhan Spor, Finallere Galibiyetle Veda Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu Birinci lig Erkekler B Grubunda mücadele eden Temsilcimiz Solhan Spor Kulübü, Play Off Finallerine 3-0’lık galibiyetle veda etti.

Kayseri’de düzenlenen TVF Erkekler Voleybol 1.Ligi Play Off Yarı Final Etabında Temsilcimiz Solhan Spor Voleybol takımı 6 Nisan 2019 Cumartesi günü Palandöken Belediye ile karşılaştı. Müsabakayı Palandöken Belediyesi 25-22, 25-18, 25-19’lum setlerle 3-0 kazandı. 

Play Off Yarı Final Etabının ikinci günü 7 Nisan 2019 Pazar günü Solhan Spor, Beşiktaş ile karşılaştı. Karşılaşma da Beşiktaş ilk seti 17-25, ikinci seti 22-25 alarak 2-0’lık üstünlük sağladı. Temsilcimiz üçüncü seti 25-22 alarak farkı bire düşürse de Beşiktaşlı oyuncular dördüncü seti 15-25 alarak müsabakayı 3-1 kazandı. 

Play Off Yarı Final Etabının üçüncü günü 8 Nisan 2019 Pazartesi günü Solhan Spor, Milas Belediyesi ile karşılaştı. Müsabakada temsilcimiz Solhan Spor 20-25, 14-25, 23-25 net skorlarla 3-0 kazanarak finallere galibiyetle veda etti. 

Gruplarında ilk iki sırada yer almayı garantileyen Bursa Büyükşehir Belediye Spor, Sorgun Belediye Spor, Beşiktaş ve Palandöken Belediye Spor Final Etabına yükselmeyi başardı. 

Böylelikle üst üste 3 sezon yarı finale yükselerek, geçen sezonda finalde oynama şansını yakalayan Solhan Spor Kulübü Kayseri de düzenlenen Play Off Yarı Final müsabakalarına her müsabakada olduğu gibi bu organizasyona da taraftarı ile damga vurdu. Sezon boyunca iç sahada yapılan maçlara salon kapasitesinin 3-4 katı üstünde bir katılımla ilçedeki voleybol aşkının salonlara sığmayacağını kanıtlayan taraftarlar, özellikle Tayfa12 grubunun yoğun katılım sağladığı yaklaşık 300 kişilik taraftar grubu Kayseri Atatürk Kapalı Spor Salonun da, tüm kulüplerin imrenerek baktığı bir tablo oluşturdu. Solhan Spor taraftarı sezon başından beri maç sonunda gerek Solhan da, gerekse deplasman da tribünlerdeki maç esnasında oluşan çöpleri toplama geleneğini Kayseri’de de sürdürdü. Solhan Spor taraftarı Tayfa12’nin hiç kimsenin uyarısı olmadan salonu temizlemeleri takdir edilecek bir davranıştır. Her ne kadar da Efeler Ligi hedefimize bu yılda erişeme sekte muhakkak bir gün olacak umuduyla bu sezonu noktaladık. Bizlere bu heyecanı yaşattığınız için Teşekkürler Solhan Spor, Teşekkürler Tayfa12.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum