Advert
as

Ak Parti Gençlik Kolları’ndan Kırtasiye Yardımı

Ak Parti Gençlik Kolları’ndan Kırtasiye Yardımı

Solhan Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda okuyan öğrencilere AK Parti Gençlik Kolları tarafından kırtasiye yardımı yapıldı.

AK Parti Solhan Gençlik Kolları Başkanlığı, Solhan Yatılı İlköğretim Bölge Okulundaki öğrencilere kırtasiye yardımında bulundu.

 

AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Adem Çetinelli,“Çocuklarımızın mutluluğu bizlerin mutluluğudur. Ak Gençlik Solhan olarak Solhan Yatılı İlköğretim Bölge Okulundaki öğrencilerimize kırtasiye yardımında bulunduk. Yardımda emeği geçen ve katkısı bulunan herkese teşekkürler ederiz.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum