Advert
as

Hastanede Protez Diş Hizmeti Verilmeye Başlandı

Hastanede Protez Diş Hizmeti Verilmeye Başlandı

Solhan halkının yıllardır beklediği hizmet olan protez diş hizmeti hastaneye ait diş polikliniğinde Sağlık Müdürlüğünün yoğun çabaları sonucunda verilmeye başladı.

Solhan Devlet Hastanesinde ilk defa protez diş hizmeti verilmeye başlandı. Daha önce hastanede kanal tedavisi, dolgu, diş çekimi ve diş tedavisi yapıldığı belirtildi.

 

Konu hakkında açıklama yapan İdari ve Mali İşler Müdürü Mehmet Selçuk Tügen,”Hastanemizin İdari Yönetimi girişimiyle Sağlık İl Müdürlüğünün aracılığıyla Sağlık Bakanlığı Hudut Sahilleri Genel Müdürlüğünün aracılığıyla hastanemize bir adet diş ünitesi kazandırılmış olup, şimdiye kadar hastanemizde kanal tedavisi, dolgu, diş çekimi ve diş tedavisi yapılıp diş protezi yapılmıyordu. Sağlık İl Müdürlüğü aracılığıyla ihale işlemi başlatılmış olup, ihalemiz sonuçlandı 1 Nisan itibariyle de hastalarımıza diş protez işlemleri de yapılmaya başlanmıştır. Bundan sonraki tarihlerde hastalarımız diş protezi nedeniyle Bingöl’e gitmeyeceklerdir. İlçemizde kendi tedavilerini rahatlıkla alabileceklerdir.”dedi.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum