Advert
as

Üniversiteli Öğrencilerden Anlamlı Çalışma

Üniversiteli Öğrencilerden Anlamlı Çalışma

Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Solhan Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniğini çizgi karakterlerle süsledi.

Projeden Sorumlu Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi Vildan Burulday “Hastaneler her zaman çocukların korkulu rüyası olmuştur. Bizlerde bu korkuyla büyüdüğümüz için hastane ortamlarını daha eğlenceli alanlara dönüştürerek çocuklardaki bu psikolojik baskıyı ortadan kaldırmayı hedefledik ve çok olumlu sonuçlar aldık.” dedi.

 

Duygularını dile getiren üniversite öğrencisi Cansu Koç ,”Solhan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Öğrencileri olarak hastanede çocuk polikliniğindeki duvarlara çizgi film karakterleri çizme projesini başlattık. Bu proje çerçevesinde çocukların gönlünü fethettiğimizi düşünüyoruz. Çalışmamıza başlarken çocukların ve ebeveynlerin yüzündeki o tebessümü gördükçe daha azimli çalışmaya başladık. Çalışma süresi boyunca bize her konuda yardımcı olan Hastane Sağlık Birimleri Müdürü Hamit Coşkun’a, bizlere bu çalışmayı öneren Vildan Hoca’ya, hastanede çalışan görevlilere ve ebeveynlerin bize gösterdiği ilgiden dolayı hepsine ayriyeten teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Çalışmamızın sonunda çocukların yüzündeki tebessümle biz de mutlu olduk. Önemli olan da bu çocukların yüzündeki tebessümün hiç eksik olmaması her şey çocuklar için.”

 


Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum