Advert
as

Yenibaşak İmam Hatip, Siyerde İl Birincisi

Yenibaşak İmam Hatip, Siyerde İl Birincisi

Yenibaşak İmam Hatip Ortaokul öğrencileri, il geneli düzenlenen siyer yarışmasında il birincisi oldu.

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, il genelindeki İmam Hatip Ortaokulları arası Siyer Bilgi Yarışması düzenledi.

 

Adaklı İlçesinde düzenlenen Siyer Yarışmasına 20 İmam Hatip Ortaokulu katıldı. Yarışmada, Solhan Yenibaşak İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri birinci olurken, Bingöl Merkez Cumhuriyet İmam Hatip Ortaokulu ikinci, Adaklı İmam Hatip Ortaokulu da üçüncü oldu.

 

Yarışma sonunda Nurcan Halitoğlu, Mukadder Zengin ve Gülcan Arlı’dan oluşan Yenibaşak İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz tarafından tebrik edildi.

 

Yarışmada dereceye giren okullara plaket ve çeşitli hediyeler verilirken, programının sonunda yarışmaya katılan tüm öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum