Advert
as

Jandarma'dan ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ Eğitimi

Jandarma'dan ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ Eğitimi

İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla Hazarşah ilk ve ortaokul öğrencilerine bilgilendirme semineri verildi.

Hazarşah ilk ve ortaokul öğrencilerine, Solhan İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından “Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın” sloganıyla yayalara öncelik algısı oluşturmak üzere bilgilendirme yapıldı.

 

İçişleri Bakanlığı'nca 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganıyla 2019 yılı 'Yaya Öncelikli Trafik' yılı ilan edilmesi nedeniyle Solhan İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekipleri, Hazarşah Yeni Yerleşim ilkokulu ve ortaokulundaki öğrencilere bilgilendirme semineri verdi. Seminer sonrası söz konusu etkinlik ile ilgili broşür ve afişler dağıtıldı. Daha sonra öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafları çektirildi.

 

Jandarma Trafik ekipleri, uygulamanın yıl boyunca jandarma bölgesindeki diğer yerleşim yerlerinde devam edeceğini söyledi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum