Advert
as

Yüzen Ada Anaokulu Yılsonu Gösterisi

Yüzen Ada Anaokulu Yılsonu Gösterisi

Yüzen Ada Anaokulu öğrencileri yılsonu etkinliğini Belediye Kültür merkezinde coşkulu bir şekilde kutladı.

Yüzen Ada Anaokulu öğrencilerinin haftalar süren emek ve çabaları sonucu ortaya çıkan sosyal, kültürel aktiviteleri sundukları programa katılan katılımcılar keyifli dakikalar yaşadı. Miniklerin birbirinden güzel oyunları, izleyicilerden büyük beğeni alırken izleyenlerden bol bol alkış aldılar.

 

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen minik öğrencilerin yılsonu etkinliğine Kaymakam Fatih Okumuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz, Yüzenada Anaokulu yöneticileri, öğretmenleri, öğrencileri ve öğrenci velileri katıldı.

 

Yılsonu Etkinliğinde konuşan Okul Müdürü Muhittin Çiftçi “Sayın Kaymakamım, Milli Eğitim Müdürüm, değerli velilerimiz, misafirlerimiz ve sevgili öğrenciler; 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı için hazırlamış olduğumuz yılsonu programımıza hoş geldiniz, şeref verdiniz. Programımız iki bölümden oluşmaktadır. Öğretmenlerimiz yönetiminde öğrencilerimin hazırlamış oldukları etkinlikleri içeren programımızın birinci bölümü şu anda içinde bulunduğumuz salonda icra edilecektir. Programımızın ikinci bölümü ise, Öğrencilerimizin eğitim öğretim yılı içinde ders faaliyetlerinde yaptıkları etkinliklere ilişkin sergi çalışması eğitim binamızda hazırlanmıştır. Arzu eden velilerimiz, programımızın birinci bölümü bittikten sonra 02.05.2019 tarihine kadar sergi alanımızı ziyaret edebilirler.” dedi.

 

Okul Müdürü Çiftçi, “2018-2019 Eğitim Öğretim yılında toplam 81 öğrencimize 5 öğretmen ile hizmet sunmaya çalıştık. Milli Eğitim Temel Kanunun genel amaçları ve okul öncesi müfredat programı gereği, velilerimiz ve bizler için dünyanın en değerli varlığı olan çocuklarımızın, psiko-sosyal ve kişilik gelişimine yönelik bir takım becerileri kazanmalarını sağlamaya çalıştık. Bu temel amaç ile birlikte okulumuz çalışanları olarak her zaman için ahlaki gelişim kapsamında milli, manevi ve kültürel değerler önceliğimiz olmuştur. Bu doğrultuda öğrencilerimizin; öncelikle kendileri ile barışık, çevreleri ile uyum içinde, milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını ve milletini seven ülkemize faydalı birer birey olarak yetişmelerini sağlamak için gerekli gayret ve çaba içerisinde olduk. Öğretmen arkadaşlarım ile bu çalışmaları yürütürken en büyük desteği şüphesiz velilerimizden aldık. Bu nedenlerden ötürü öncelikle velilerimize, öğrencilerimizin yetişmesinde ve programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından ‘Mutlu Kalpler', 'Kelebekler','Uğur Böcekleri','Çalışkan Arılar' ve 'Parlayan Yıldızlar' sınıflarının gösterisi ile devam etti.

 

Program, Kaymakam Fatih Okumuş ve Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Yanılmaz tarafından okulun mezunlarına verilen belgelerle son buldu.

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum