Advert
as

Solhan Gençlerbirliği Sporun BAL Umutları Ertelendi

Solhan Gençlerbirliği Sporun BAL Umutları Ertelendi

Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmek için baraj etabında karşılaştığı 12 Bingöl Spor’a 2-0 mağlup oldu.

Kısıtlı imkânlarla Bingöl 1. Amatör Futbol Ligi 2018-2019 sezonunda Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü, final müsabakalarında Çavuşlar Spor Kulübü karşısında 6-1’lik net bir skorla aldığı galibiyet neticesinde Bingöl şampiyonu olarak Play-Out’da 12 Bingöl Sporla karşılaştı.

 

Solhan Gençlerbirliği Spor Kulübü ile 12 Bingöl Spor’un 4 Mayıs 2019 Cumartesi Günü Saat: 14.00’da Bingöl Şehir Stadyumunda oynanan müsabakasını Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Solhan Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız, Solhan Ak Parti İlçe Başkanı Nihat Doğu, Bingöl İl Encümenleri Halim İlkyaz ve Rıza Çelik, Solhan Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan, Solhan Gençlik Spor Müdürü Nafiz Çapın ve çok sayıda taraftar izledi.

 

Yoğun taraftarın katılım sağladığı Play- Out müsabakasında 12 Bingöl Spor Kulübünün Solhan Gençlerbirliği karşısında ilk devre ve ikinci devrede atmış olduğu birer golle müsabakayı 2-0 kazanmasıyla sonuçlandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum