Advert
as

Biga’dan 28 Ağustos’a Uzanan Kardeş Eli

Biga’dan 28 Ağustos’a Uzanan Kardeş Eli

Çanakkale Biga Ortaokulu, Kardeş Okul olarak seçtikleri 28 Ağustos Ortaokuluna kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

28 Ağustos İlkokulu ve ortaokulunda eğitim gören öğrenciler için Çanakkale Biga Ortaokul öğrencileri, kardeş okul kapsamında kırtasiye, ayakkabı ve giyim yardım malzemesi gönderdi. 

Biga Ortaokulunda eğitim gören öğrenciler, harçlıklarını biriktirerek kardeş okul seçtikleri Solhan 28 Ağustos İlkokulu ve ortaokulunda eğitim gören kardeşleri için el ele verdiler. Biga Ortaokulu Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu, velileri, öğretmen ve öğrenci bağışlarıyla 35 koli ihtiyaç malzemesi, 6-15 Yaş kız erkek grubuna oyuncak, kırtasiye, ayakkabı ve kıyafetten oluşan yardım malzemeleri toplandı. Toplanan yardım malzemeleri Solhan 28 Ağustos İlkokulu ve ortaokuluna ulaştırıldı.

 

Muhtar Arı’dan Biga Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’e Teşekkür 

Yapılan yardım ile ilgili açıklama yapan Boğlan Mahalle Muhtarı Fırat Arı,“Boğlan Mahalle muhtarlığı olarak irtibata geçtiğimiz hemşehrimiz Biga Milli Eğitim Müdürü Sayın Erkan Bilen Bey mahallemizde bulunan 28 Ağustos İlköğretim ve Ortaokulumuzda eğitim gören tüm öğrencilerimize dağıtılmak üzere bir kamyon dolusu giyim ve kırtasiye yardımında bulundular. Değerli hayırseverlerden bu tür yardımların devamının sağlanması ve öğrencilerimizi sevindirmeleri bizi ayrıca mutlu edecektir.

Boğlan Mahalle Muhtarlığı olarak başta hemşehrimiz Sayın Erkan Bilen Beye ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum