Advert
as

Yeniden Refah Partisinden Gazetemize Ziyaret

Yeniden Refah Partisinden Gazetemize Ziyaret

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Yöneticileri Solhan'da faaliyet gösteren yerel basın ziyaretleri kapsamında gazetemizi ziyaret etti.

Gazetemizi ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Solhan yerel basını ziyaretlerinde parti kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

 

İlçe Kongresi sonrasında kurum ziyaretleri ile çalışmalarına başladıklarını söyleyen Bildik, bu hafta da Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi İlçe Müdürlüğü ve Solhan Devlet Hastanesi ziyaretleri ile kurum ziyaretlerini sürdürdüklerini aktardı. Kurum ve kuruluş ziyaretlerinin devam ettiğini aktaran Bildik, vatandaş ile kamu kurumları arasında köprü görevini gören ve toplumun gören gözü, işiten kulağı olan yerel basını da bu vesile ile ziyaret ettiklerini belirtip başarı dileğinde bulundu.

Partinin kuruluşu hakkında bilgi veren Bildik; "Yeniden Refah Partisi Genel Başkanımız Sayın Muhammed Ali Fatih Erbakan başkanlığında 23 Kasım 2018 tarihinde kuruldu. Solhan İlçemizde ise Mart 2019'de kuruluşunu gerçekleştirip 4 Nisan 2019'da ise birinci olağan kongremizi de yaparak hamd olsun çalışmalarımıza devam ediyoruz. Parti çalışmaları daha önce olmasına rağmen yerel seçimlere girmemeyi hayırlı görüyor ve çalışmalarımızın daha samimi ve sekteye uğratılmadan yürümesi için isabetli olarak değerlendiriyoruz. Sayın Genel Başkanımızın dediği gibi; 'Bizler; kavga etmek, çatışmak, cezalandırmak için gelmiyoruz. Bizler; bugüne kadar yapılan bütün hayırlı hizmetlere teşekkür etmek, bu hayırlı hizmetleri yapanları tebrik etmek için geliyoruz. Bununla birlikte eksiklikleri tamamlamak, eksik yapılanları nihayete erdirmek için, yanlışları da doğrusunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz.' inşaallah. Bizler bir iktidar gitsin kim gelirse gelsin anlayışını red ediyor, milletimiz ve memleketimiz için kim hayırlı hizmetlerde bulunup ülkenin refahını sağlayacaksa o gelsin diye düşünüyor ve bu uğurda mücadele vereceğiz. Yeni bir seçimden çıktık ve normal koşulda sonraki ilk seçime 4 yıl süre var. Ülkemizde iki seçimin de olduğu yılları gerçeğini de göz ardı etmeden programlarımızı yapıp çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Rabbim bu uğurda hayırlı olanı nasip etsin inşaallah." ifadelerini kullandı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum