Advert
as

Yazmalı Mezrasında Kaybolan Genç Bulundu

Yazmalı Mezrasında Kaybolan Genç Bulundu

Dilektepe Köyü Yazmalı Mezrasında kaybolan 17 yaşındaki genç arama çalışmaları neticesinde bulundu.

İlçemize bağlı Dilektepe Köyü Yazmalı Mezrasında 17 Yaşında Yusuf Uslu’nun kaybolduğu ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen jandarma ve Arama Kurtarma ekibi çalışmaları sonucunda bir gün sonra gencin bulunduğu bilgisi aktarıldı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada,“09.05.2019 tarihinde Solhan Jandarma Komutanlığından saat 01.28’de, Dilektepe Köyü Yazmalı Mezrasında 17 Yaşında Yusuf Uslu adında bir gencin saat 16.00’dan itibaren kayıp olduğu ihbarı alınmıştır. Olay Yerine 5 Kişilik Bir Arama Kurtarma ekibi sevk edilmiş ve arama çalışmalarına başlanmıştır. 10.05.2019 tarihinde saat 09.00’da kayıp genç bulunmuştur.” denildi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum