Advert
as

Muhtarlar İftar Sofrasında Buluştu

Muhtarlar İftar Sofrasında Buluştu

Kaymakam Fatih Okumuş tarafından Almer Cafe & Restaurant’ta Köy ve mahalle muhtarları ile kurum amirleri için iftar programı düzenlendi.


Kaymakam Fatih Okumuş, düzenlenen iftar sofrasında köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

 

İftar programında konuşma yapan Kaymakam Fatih Okumuş, “Bu akşam burada köy ve mahalle muhtarlarımızı, kurum müdürlerimizi ve her zaman olduğu gibi başarılı sporcularımızı ağırlıyoruz. Bu iftar programına iştirak eden siz değerli heyetinizi öncelikle saygıyla selamlıyorum. Muhtarlarımız, yaptıkları görev itibariyle devlet toplum ilişkilerinde aynen vücuttaki damar hükmünde önemli roller üstlenmektedirler. Nasıl ki kalp ile diğer organların arasındaki kan dolaşımını damarlar sağlıyorsa bunun gibi muhtarlarımız da devlet ile vatandaş arasındaki en önemli aracılarımız ve temsilcilerimizdir. Sizleri ağırlamaktan sizlerle beraber olmaktan duyduğum memnuniyeti tekraren ifade etmek istiyorum. Kurum müdürlerimiz, devletimizin temel kamu hizmetlerinin vatandaşımıza ulaştırılmasında birinci derecede sorumludurlar. Vatandaş memnuniyetini esas alarak, fedakârca vazife ifa eden siz mesai arkadaşlarımla bir arada olmak çok güzel. Başarılı sporcularımızı da ilçe ve mümkünse ülke gündemine almak, onlarla gurur duyduğumuzu başarılarıyla bizleri fazlasıyla memnun etmektedirler. Bu başarının hem sporcularımıza hem de bütün aktörleriyle spor ve sporcu dostu bir şehir ortamına borçlu olduğumuzu dolayısıyla bu başarıda emeği geçenlere müteşekkir olduğumu ifade etmek istiyorum. Bizi bu çatı ve sofra etrafında buluşturan Cenab-ı Allah'a sonsuz hamd ediyor, tuttuğunuz oruçların kabul olmasını niyaz ediyor, afiyet olsun, saygılar sunarım.” dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum