Advert
as

Yeniden Refah Partililer İftarda Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partililer İftarda Bir Araya Geldi

Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Teşkilatı üyeleri ile gönüllüleri Yüzenada'da düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Yeniden Refah Partisi gönüllüleri iftar programında bir araya geldi. İftar programında konuşma yapan Bildik, bu gibi programların daha fazla tertip edilerek birlik ve beraberlik içinde olmanın gerekliliğine değindi.

 

İftar programında kısa bir konuşma yapan Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Başkanı Abdullah Bildik, şu ifadeleri kullandı: "Milli Görüş camiası olarak; Yeniden Refah Partisi Solhan İlçe Teşkilatı üyeleri ile gönüllüleri ve Erbakan Vakfı mensupları bir araya gelerek iftar programımızı yapıyoruz. Ramazan ayında bir iftar programında bir aradayız. Bir arada olmak için, birlik ve beraberlik içinde çalışmalarda olup memleketimize hizmet etmek için bir arada olmaya, irtibatta olup birlik içinde hareket etmeye çok ihtiyaç vardır. Rahmet ve Merhamet ayında bir arada olmamızda emeği geçen üye ve gönüllülerimiz ile iftar programının yapılmasına katkı sunan kardeşlerimize teşekkür ederim."

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum