Advert
as

İHH’dan Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu’na Plaket

İHH’dan Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu’na Plaket

İHH Yönetim Kurulu tarafından “İyilikte Yarışan Sınıflar/Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi” Projesine sunduğu destekten ötürü Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu’na plaket verildi.

İyilikte Yarışan Sınıflar/Her Sınıfın Bir Yetim Kardeşi Projesine sunduğu destekten ötürü İHH Yönetim Kurulu, Yeşilova İmam Hatip Ortaokulu’na plaket verdi.

 

Yetim sponsorluğu sistemiyle Türkiye ve dünya üzerindeki farklı ülke bölgelerdeki yetimlerin himaye edilmesini sağlayan proje kapsamında her ay 125 lira ile bir yetimin ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor.

 

Solhan İHH Yönetim Kurulu üyelerinden Mehmet Bingöl yetimlere bakmanın İslami açıdan öneminden bahsederken; Ahmed Çiftçi yetimlerin desteklerimizle hayata tutunduğunu ifade etti. Muhammed Veysi Tunç ise “Yeşilova İmam Hatip Ortaokulunun üç yıllık bir süre zarfında her eğitim öğretim dönenimin de ilçemizdeki okullara nazaran en fazla yetim kardeşimize yetim sponsorluğu kapsamında baktığını tespit ettik. Özellikle son iki yılda farklı ülke ve bölgelerden 16 yetim kardeşimize her ay düzenli olarak yardımda bulundukları için okul yönetimine, öğretmenlerine, öğrencilerine ve velilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum