Advert
as

Solhan Spor’da Şok Ayrılık

Solhan Spor’da Şok Ayrılık

TVF Erkekler Voleybol 1. Ligi takımı olan Bingöl Temsilcisi Solhan Spor Voleybol Takımının genç Başkanı Ferhat Sönmez, görevinden istifa etti.

Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Voleybol 1. Lig takımlarından temsilcimiz Solhan Sporda Kulüp Başkanı Ferhat Sönmez’in istifası sevenlerini üzdü.

Başkan Sönmez’in yazılı olarak yapmış olduğu basın açıklaması şöyle;”Değerli Solhan Spor Ailesi; 6 yıllık geçmişi olan kulübümüzün ilk yılından bu anına kadar hep içerisinde yer aldım. Gerek gayri resmi, gerek kulüp menajeri ve gerekse son iki yıl kulüp başkanlığı gibi görevlerim oldu. Bu kulübe girerken her zaman temel felsefem öğrencilerimize ve yöre gençlerimize doğru rol model olup, geleceklerine dair somut hedefler kurmalarını sağlamak oldu. Geriye dönüp baktığımda da şükürler olsun ki tatmin edici geri dönüşler oldu.

Solhan Spor’a tutkuyla bağlandım, tutkuyla mücadele ettim. Yeri geldi ailemden bile önce geldi. Bu tutku her geçen büyüdü ve Solhan’da yaşayan herkesin yüreğinde yer edinmeye başladı. Böylece tüm Türkiye’nin dilinde dolaşan, zaman zaman TV’lere, belgesellere konu olan, zaman zaman ise sosyal medyada yer edinen #KÜÇÜKŞEHRİNBÜYÜKHİKAYESİ yazılmaya başlandı. GalatasarayTV’de, Sports TV’de, TRTSPOR’da, TRTKURDİ’de, Beyaz TV’de yer edinmek, Final maçlarımızın canlı yayınlanması ve dünyanın birçok yerinde izlenmesi gurur vericiydi. Birçoğumuzun sadece televizyonda izlediği ve tutuğumuz takımlar olan Galatasaray’dan, Fenerbahçe’den, Beşiktaş’tan Solhan’ımıza transfer yapmak ve Beşiktaş JK ile final için aynı sahada rakip olarak mücadele etmek hiçbir zaman unutamayacağımız bir anı olarak kalacak.

Solhan Spor’un kelimelerle tarif edilemeyecek kadar muhteşem taraftarının, Tayfa-12’nin salonu inleten sesi her zaman gururla hatırlanacak bir şarkı haline geldi. Bugüne kadar bana verilen destek, attığım her adımda varlığınızı daha çok hissetmemi sağladı, sorumluluğumu arttırdı, sevincime üzüntüme yoldaş oldu. Burada yaşadığım her şey bende silinmez izler bıraktı.

Solhan ve Solhan Spor benim vazgeçilmezim olmaya devam edecek. Yazılan bu büyük hikayenin yeni sayfalara, yeni kahramanlara ihtiyacının olduğunu düşündüğüm için görevimi bırakıyorum. Çok zorluklarla karşılaştım, hiçbir zaman mücadele etmekten kaçmadım, her zaman çok daha iyisi için uğraştım ama özellikle son dönemlerde iyice yalnız kaldığımı hissetmem böyle bir karar almam da etkili oldu. Bana kattıklarınız için başta Belediye Başkanımız Abdulhakim Yıldız’a, Ak Parti İlçe Başkanımız Nihat Doğu’ya, Kaymakamımız Fatih Okumuş’a, gece gündüz yanımda olan yönetici arkadaşlarım ve abilerime, dualarıyla sürekli yanımda olan aileme, büyük taraftarımıza ve Tayfa-12’ye, formamızı giymiş tüm sporcularımıza ayrıca isimlerini sayamadığım ve sürecin birçok aşamasında maddi ve manevi kulübün yanında olan gönüldaşlarımıza yürekten teşekkür ederim. Umarım ki Solhan’ımızı en iyi şekilde temsil etmişimdir, umarım ki gençlerimize doğru rol model olabilmişimdir. Takımın geldiği noktanın, bugüne kadar verilen büyük emeklerin gözardı edilmemesi ve Solhan Spor’umuzun sahipsiz bırakılmaması temennisiyle, İyi dilek ve dualarınızla herkese en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum