Advert
as

Solhan Atlı Spor Kulübünden İftar

Solhan Atlı Spor Kulübünden İftar

Solhan Kültürel Atlı Spor Kulübü tarafından organize edilen iftar programında, spor kulübünün üye ve gönüllüleri bir araya geldi.


Solhan Kültürel Atlı Spor Kulübünün üye ve gönüllüleri Atlı Spor Kulübünde verilen iftar programında bir araya geldi. Başkan Abdullah Kurtaran iftar programına katılanlara teşekkür etti.

 

Başkan Kurtaran yaptığı konuşmada, “Solhan Kültürel Atlı Spor Kulübü olarak iftar yemeğinde bizleri buluşturan büyüklerimiz ve atlı spor kulübünü oluşturacak 8-18 yaş gençlerimizle birlikte bir araya geldik. 2019 yılı Recep Tayyip Erdoğan Bahar Şenlikleri kapsamında bilim yetenek faaliyetlerimizde Ramazan ayı futbol turnuvasına katılan Boğlan, Yeşilova, Halimepınar, Yeni Mahalle, Eşmetaş, Vadikent, Hidayet 18 altı ve 18 üstü takımlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Eşmetaş şubemize desteklerinden ötürü Eşmetaş muhtarı Nihat Orman Bey’e şükranlarımı sunuyorum. 18 yaş altı ve üstü guruplarında kazanan Yeni Mahalle takımları ve 14 yaş gurubun da kazanan Vadikent takımları için vermiş olduğumuz iftar programında bir araya geldik.  Yüreği gövdesinden büyük, ecdadını öngören minik atlı spor kulübünün onur kaynağı olan minik kardeşlerimle bu gururu paylaşıyoruz. Bu gençlerle ecdadımızı yakalayacağımıza yürekten inanıyorum. Kültürel atlı spor kulübü olarak büyülerimizin her talebini, geçlerimizin tüm isteklerini, yerine getirmeye hazırız. Haktan yana olan her vatandaşımızın da emrindeyiz.  İlk talep olarak 2019 yılı futbol turnuvasına başvuru yapmak isteyenler 6-9 Haziran 2019 tarihleri arasında yapabilirler. Başvurularınızı Kültürel atlı spor kulübümüze yapmanız gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi talepler doğrultusunda tarafımızca verilecektir. Herkese saygılarımı sunarak teşekkür ediyorum.” 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum