Advert
as

Gençler İftarda Bir Araya Geldi

Gençler İftarda Bir Araya Geldi

İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programında gençler bir araya geldi.

Solhan İlçe Gençlik Spor Müdürlüğü ile Gençlik Merkezi Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programında, protokol üyeleri, öğrenciler ve öğretmenler bir araya geldi.

İftar sonrası açıklama yapan Kaymakam Fatih Okumuş, “Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. Gençlik Spor İlçe Müdürlüğümüz, Gençlik Merkezi Müdürlüğümüzün, başarılı öğrenciler, başarılı sporcular, sivil toplum kuruluşları, kamu kuruluşları ve işçileriyle Solhanlı dernek yönetici arkadaşlarımızla beraber bir masa etrafında toplanmış bulunuyoruz. Bu ortamın oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Katkıda bulunan özellikle Belediye Başkanımız Sayın Abdulhakim Yıldız beyefendiye teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Birliğimiz, beraberliğimiz, dirliğimiz, ağız tadımız, huzurumuz inşallah bu vesileyle daim olsun. Biz Solhan’da kaymakamlık olsun, belediyemiz olsun, bütün diğer arkadaşlarımız olsun her zaman için başarılı sporcuların, sporla ilgili olanların maddi olarak ta olsa, manevi olarak ta yanlarında olmaya gayret ettik. Hem kaymakamlığımızın, hem belediyemizin sınırlı imkanlarına rağmen imkanları da zorlayarak bu oyuncularımızla beraber olmanın gayreti içerisinde olduk. Genel olarak bu oyuncular hem Solhan'ın, hem Bingöl’ün, hem de Türkiye ölçeğinde birinci, ikinci, üçüncü çeşitli klasmanlarda atletizm, voleybol vs. çok başarılı oldular. Birçok öğrenci buradan beş ülkeye gidiyor, senede yirmi, yirmi beş kadar öğrenci yani Solhan gibi Solhan ölçeğinde ilçenin çok ortalamasında bir rakam beş ülkeye gidiyor. Bur da emeği geçen antrenöründen işçisine müdüründen personeline kadar her birine teşekkür ediyorum. Bu masa etrafında bizleri buluşturduğu için buna vesile olduğu için kurum müdürümüzde, belediye başkanımızda özellikle teşekkür ediyor hepinizi saygıyla selamlıyorum.”dedi.

Gençlere teşekkür eden Gençlik Merkezi Müdürü Zülfü Çalışkan,”Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz geleneksel iftar programımıza katılan başta kaymakamımız, belediye başkanımız ve protokolümüze teşekkür ederiz. Burada belki de en büyük teşekkür bizi kırmayıp programımıza icabet eden 300’ün üstündeki genç kardeşimizdir. Gençlik sadece sahada, salonda değil iftar meclislerinde, sabah namazları buluşmalarımda bulunması oldukça önem arz eder. Özellikle şunu da belirtmek isterim eğer gençlerimiz varsa bereket vardır. Soframızı bereketlendiren gençlerimiz bizi yanlız bırakmadı. Ramazan’ın başından itibaren her gece gerek salonumuz, gerekse gençlik merkezimiz olmak üzere tüm birimlerimiz ile gece yarılarına kadar gençlerimiz ile olmak onlara hizmet etmek bizim için bir onurdur. Gençlik spor çalışanlarının bu tutumu bir fedakarlık değil görevini layıkıyla yapmak için atılmış bir adımdır. Burada şunu da belirtmek isterim bizim bu güzel hizmetlerimiz için her daim yanımızda olan kaymakamımıza minnettarız. Belediye Başkanımız da olsun konu gençlik olunca Üstad Necip Fazıl’ın tabiri ile sağına sokuna bakmadan ben buradayım. felsefesine sahip ol adı ve her daim gençlerimize destek olması, programlar yapmamıza vesile olması bizim için büyük bir gurur vesilesidir. Kendilerine teşekkür borç biliriz. Sadece Recep Tayyip Erdoğan Parkında top oynamak isteyen gençler için gerekirse sabaha kadar imkan sunmak doğrusu gurur duyulacak bir durumdur. Şimdiden herkesin bayramını tebrik ederim.”dedi.

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum