Advert
as

Boğlan-Der, Çocukları Sevindirdi

Boğlan-Der, Çocukları Sevindirdi

İlçemizin en köklü mahallesi olan Boğlan Mahallesi sakinlerinin kurduğu Boğlan Derneği, Bayram öncesi çocukları sevindirdi.

Mahallenin kalkınması ve mevcut sorunlarının çözümüne katkı sunmak amacıyla kurulan Boğlan Derneği, tespit ettikleri maddi durumu iyi olmayan mahalledeki çocukları giydirerek bayrama hazırladı. 

Boğlan Derneği ve Boğlan Mahalle Muhtarlığı yapmış oldukları girişimler neticesinde ilçemizde ve il dışında bulunan yardımsever vatandaşlarımızla iletişime geçilerek, yapılan yardımları ivedi bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 

Mahallenin kalkınması nedeniyle kurulan Boğlan-Der yönetimi tarafından yapılan açıklamada,”Derneğimizdeki amaç öncelikle mahallemizde bulunan ihtiyaç sahiplerini tespit etmek ve elbirliği ile ihtiyaçlarını karşılamaktır. Biz mahalle halkı olarak çıktığımız bu yolda üzerimize düşeni layığıyla yapıp mahallemizde ve ilçemizde tek bir ihtiyaç sahibi kalmayana kadar çalışarak, yardımlaşma ruhunu herkese aşılayacağız inşallah. Derneğimiz ve Muhtarlığımız işbirliğiyle ulaştığımız gerek ilçede olan gerekse il dışında olan yardımsever vatandaşlarımızın yardımlarıyla mahallemizde tespit ettiğimiz yardıma muhtaç ailelerimize Ramazan boyunca gıda ve nakdi yardımda bulunarak bir nebze bile olsa ihtiyaçlarını gidererek, özellikle bayram öncesi çocuklarımızın bayramlıklarını giydirip hayır dualarına talip olduk inşallah. Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayır diye gönüllü dostlarımızla giriştiğimiz bu yolda Solhan da veya Solhan dışında bulunan tüm kesimlerin fikirlerinden yararlanmak istediğimizi belirterek, destek ve yardımlarınızı bekliyoruz. Allah şimdiden yaptığınız ve yapacağınız yardımları kabul etsin.” İfadelerine yer verildi.




Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum