Advert
as

Vatandaşlar, Bayramda Mezarlıklara Akın Etti

Vatandaşlar, Bayramda Mezarlıklara Akın Etti

İlçemizde Ramazan Bayramı büyük bir coşkuyla idrak edildi. Vatandaşlar, Bayram Namazını müteakip mezarlıklara akın ettiler.

Ramazan Bayram Namazı kılındıktan sonra cami çıkışında bayramlaşma başladı. Daha sonra mezarlık ziyaretlerinde bulunan Solhanlılar, kabristan ziyaretlerinin akabinde akraba ve komşu ziyaretleri ile bayramlaşmaya devam ettiler. 

Ellerindeki poşetleri doldurmak için yarışan çocuklar şekerin yanı sıra Hasta ve akraba ziyareti gerçekleştiren Solhanlılar, On bir ayın sultanı ayların en hayırlısı olan Rahmet ayını taçlandıran bir Ramazan bayramını daha geride bıraktılar.

 

Resmi Bayramlaşma ise Belediye çay bahçesinde yapıldı 

Solhan Belediyesi Çay bahçesinde yapılan resmi bayramlaşmaya, Kaymakam Fatih Okumuş Başkanlığında, Belediye Başkanı Abdulhakim Yıldız ve protokol üyeleri ile birlikte bayram tebriklerini kabul etti. 

Daha sonra Kaymakam Okumuş, protokol üyeleri eşliğinde, Solhan Devlet Hastanesi kurum çalışanlarını ve hastaları, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı güvenlik mensuplarını ziyaret ederek resmi bayramlaşma sonlandırıldı.



Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum