Advert
as

Başarılı 43 Öğrenci Ödüllendirildi

Başarılı 43 Öğrenci Ödüllendirildi

Solhan Kaymakamlığı sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı tarafından Ortaokul 8. Sınıfa geçen başarılı 43 öğrenci Muş, Tatvan ve Ahlat gezisi düzenlenerek ödüllendirildi.

Solhan Kaymakamlığı sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfınca ilçemizdeki ortaokul 8. Sınıfa geçen başarılı 43 öğrenci 2 öğretmen 1 idareci nezaretinde Muş, Tatvan ve Ahlat gezisi düzenlendi.

 

Ali İhsan Yanılmaz, “Öğrencilerimiz ilk defa bölgemizdeki tarihi yerleri ve Van gölünü görmeleri için oldukça heyecanlı ve mutlulukları gözlendi. Gezi süresince rehberlik yapan öğretmen ve idareci arkadaşlarımızda gezinin verimli geçmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerine inanıyorum. Özellikle bu gezinin düzenlenmesini isteyen Kaymakamımız Sayın Fatih Okumuş’a, gezinin oluşturulmasında emeği geçen sosyal Yardımlaşma ve dayanışma vakfı müdürü ve çalışanlarına, öğrencilerimiz için gezinin verimli geçmesi için rehberlik yapan Öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ediyorum.”

 

Yorum yapın

Üye/Üyeler suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek, yasaların ya da uluslararası anlaşmaların ihlali sonucunu doğuran ya da böyle durumları teşvik eden, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, toplumca genel kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir İçeriği bu web sitesinin hiçbir sayfasında ya da subdomain olarak oluşturulan diğer sayfalarında paylaşamaz *

0 Yorum